Öljyt · Luonnonkosmetiikka · Meikkijuttuja · PATYKA · Testiryhmä

Testissä PATYKA Huile Absolue Face&Body Serum

Yhden naisen testiryhmä täällä moi! Mä sanon vaan, että oodi kosmetiikkanäytteille! Sain kosmetologiltani testiin PATYKAN kohuttua ihoöljyä, joka kuuleman mukaan on huippumallien ihon hehkun salaisuus :) Öljy on ollut viime aikoina loppu maahantuojaltakin, niin suuren suosion se on suomalaisten naistenkin keskuudessa saanut.

Mielestäni on hassua, että tuote on alkuperäiskielellään ranskaksi öljy (huile), mutta englanniksi seerumi (serum). Minäkin luulin tuotteesta kuultuani sen olevan seerumia, mutta jo tuotteen ulkonäkö paljastaa sen olevan öljyä, minkä käyttökokemus vahvistaa.

PATYKA on ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Öljy on sekoitus kahdestatoista eteerisestä ja kasviöljystä ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote lupaa auttaa ihoa viidellä tavalla:

1) lisätä ihon hehkua, 
2) ravita ihoa, 
3) tuoda antioksidantteja ihoon,
4) kiinteyttää ihoa ja
5) uudistaa ihoa.

Mä olen käyttänyt öljyä nyt viisi päivää ja olen ihan in love! Siis oikeasti. On ihan varma juttu, että tästä tuotteesta tulee osa ihonhoitorutiinejani. Öljy taputetaan kevyesti iholle, kaksi tippaa riittää koko kasvoille. Se imeytyy nopeasti, ja iho toden totta näyttää jotenkin paremman väriseltä ja terveeltä ja on ihan selvästi napakamman tuntuinen. Viiden päivän perusteella ei tämän syvällisempää analyysia voi antaa, tai kertoa pitkäaikaisvaikutuksista. Mutta sen verran tiedän, että en muista milloin olisin huomannut näin välittömiä positiivisia vaikutuksia minkään ihonhoitotuotteen käytön aloittamisen jälkeen! Kokeilin hieroa pari tippaa myös hiusten latvoihin, ja öljy pehmensi ne heti, mutta ei tehnyt yhtään tahmaista tai liistakkeista tuntua.

Mä olen siis rakastunut, mitäs te sanotte, voisitteko kokeilla? :)

2 vastausta artikkeliin “Testissä PATYKA Huile Absolue Face&Body Serum

    1. Mä jotenkin Juille arvasin, että sä saattaisit innostua ;) Ja niin kuin kävi varmasti jo tekstistä ilmi, niin suosittelen superlämpimästi! Paras kokeilemani uutuus aikoihin :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s