Huulipunat · MAC · Meikkijuttuja · Meikkipohjat · Päivän look · Päivän meikki · Shoppailut

MAC junkie

Mä olin aika kelmi. Tiesin, etten itse ollut menossa Helsingin keskustaan viime lauantaina, joten rekrytoin kaverin käymään ostosreissunsa lomassa hakemassa mulle MACiltä nämä jutut 10 prosentin alennuksella :) Mä nyt sitten otin ja hankin jo nyt tuon BB compactin, johon testatessani ihastuin. Nyt on edelleen niin kylmä ja hyinen tuuli, että koin ihoni tarvitsevan täysin puuterimaisen meikkipuuterin sijaan nyt kosteuttavampaa tuotetta. Välillä tuntui, että ihoni oli suorastaan vähän elottoman näköinen. Otan kesemmällä taas ilolla puoliksi kulutetun meikkipuuterin käyttöön kun otsa alkaa kiillellä, mutta nyt tämä BB-voide on just täydellinen!

Ostin toisenkin jutun, nimittäin uuden Mineralize Rich huulipunan sävyssä Elegant Accent. Nämä super kosteuttavat punat tulivat 15.3. MACille ja tulivat onneksi jäädäkseen! Niin paljon tykkään tästä nimittäin. Puna liukuu huulille kuin unelma ja oikein tuntee, miten se hoitaa ja kosteuttaa. Puna on myös normaalia isompi, tämän ominaisuuden tarkoitus on ilmeisesti nopeuttaa punan levitystä. Ja tämän kyllä todellakin voi levittää suoraan purkista! Elegant Accent on oikeastaan pinkin ja persikan välimaastosta. Aika lähellä mun vanhaa Viva La Divan punaa, muttei kuitenkaan ihan. Mineraalipunasävyjä on 12, arvatkaa tekisikö mieli ostaa toinenkin… Pitäisi vaan keksiä sävy, jollaista mulla ei vielä ole. Vaikeaa ;)

Tässä lookkia maanantailta. Mulla oli käytössä sekä uusi prätkäjakkuni että Elegant Accent. Vähän jaksoi hymyillä jopa maanantaina ;) Mutta onneksi nyt on perjantai, jee-ah!

Arvatkaa muuten missä kävin tänään..? Varaamassa mulle tatuointiajan!! Iiik ja apua.

6 vastausta artikkeliin “MAC junkie

 1. Ihania ostoksia! Mitä tuo puna maksoi? Veikkaan, että enemmän kuin normipunat.. Multa on menneet ihan ohi nuo.. :O Mutta menkööt, olen asettanut itselleni MAC-kiellon määrittelemättömän pitkäksi ajaksi AG-sekoamiseni vuoksi.Sulla on tosi kivan oloinen pukeutumistyyli. Ihana tuo jakku!

  Tykkää

  1. Oikeassa olet Päivi, puna maksaa n. 26 € kun normaalit punat ovat 20,50 €, jos oikein muistan. Mutta on kyllä ehdottomasti hintansa väärti! Voi sua :) Nyt teet sen postauksen, en usko, että sulla NIIN överiksi meni! Ja vaikka olis mennytkin, niin nämä punat jäävät kokoelmaan, eli voit ostaa omasi vaikka vasta syksyllä :)Voi kiitos <3 Munkin mielestä tuo jakku oli tosi löytö.

   Tykkää

 2. Kuulostaa punalta joka olis pakko saada! Mäkin kiinnostuin hinnasta! Tatska: huippua!! Nyt vihdoin löysit oikeenlaisen tyypin siihen hommaan? Hyvä! Ps. Huomasitko et 5.4 helsinki ink – siellä varmaan kandee käydä, vai onko sun aika jo sitä ennen :)

  Tykkää

  1. Kyllä! Hinta on n. 26 €, eli jonkin verran normipunia enemmän. Nyt todella löytyi oikea tyyppi tekemään mulle kuvan :) Meinas jo usko loppua, mutta näköjään kannatti etsiä! Mun aika on vasta kesäkuussa, vähän jonoja hehe. Voijee, oon Ruotsissa 5.4. eli menee Helsinki ink sivu suun :/

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s