Asusteet · Laukut · Shoppailut

Unelmien laukku Marc Jacobsilta

Vinkkasin aiemmassa postauksessa, että söpön puhelinpussukan lisäksi löysin Stockalta vähän muutakin. Nimittäin tämän maailman ihanimman värisen laukun! :)

Kyseessä on Marc Marc Jacobsin SS13-malliston Isabelle Bag. Mulla on ollut tämän kokoinen laukku hakusessa jo pidempään, ja olin itse asiassa juuri edellisenä päivänä kaverin kanssa jutellessa sanonut, että tällainen pienempi laukku on kevään ostoslistalla. No eipä ole enää ;) Pyöriessäni puhelunkoteloita etsien katseeni kiinnittyi jo kaukaa tähän upeaan väriin ja kävelin hypnoosissa laukun luo. Laitoin sen olalle, enkä oikeasti vaan voinut ottaa sitä enää pois. Tämä oli match made in heaven!

Laukussa on samanlaista muotokieltä, kun mun toisessa Marc Jacobsin laukussa ja nahan pintakin on samanlainen. Huge Hillier Hobo on palvellut mua niin hyvin, että en epäile yhtään, etteikö Isabellesta tulisi toinen lempilaukkuni. Laukuissa huomaa mielestäni laadun aika lailla hinnassa (lukuun ottamatta täysin brändillä rahastavia merkkejä, kuten Louis Vuitton). Tämäkin laukku on niin laadukkaasti tehty, että se kestää varmasti aikaa.

Tästä mun Stockalla otetusta ”ostanko vai enkö osta” -kuvasta näkee laukun koon ja mittasuhteet aika hyvin. Se on mun mielestä ihan täydellinen. Loves it!!

Mitäs te pidätte? :) Pitäydyttekö mieluummin turvallisessa mustassa tai ruskeassa vai suositteko värikkäitä laukkuja?

Ps Muistakaa arvonta täällä!

6 vastausta artikkeliin “Unelmien laukku Marc Jacobsilta

  1. Aivan ihana väri! :) MJ:n laukut on kyllä parhautta, yksinkertaisen kauniita ja kestävät aktiivisessa arkikäytössäkin vuosia. Mun Ukita kulkee mukana suurimman osan viikkoa, ja muuntuu tarvittaessa isohkoksi iltalaukuksikin.

    Tykkää

    1. Kiitos :) Tuo väri sinetöi kyllä ostopäätöksen! Mä tykkään myös MJ laukkujen yksinkertaisuudesta, siksi ne sopivat minkä vaatteiden kanssa vaan. Ukita on IHANA! <3

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s