LivBox · Meikkijuttuja · Shoppailut

Maaliskuun LivBox-yllätyspaketti

Kerroin aiemmin bongaamastani kivasta uutuudesta, nimittäin LivBoxista. Jos konsepti on tuntematon, voit lukaista aiemman sepustukseni täältä. Pari viikkoa sitten vihdoin munkin postilaatikosta (tai no, postinkantaja toi kotiin) kolahti maaliskuun LivBox. Ihana yllätys ankeaan maanantaihin :)

Nätti pakkaus piti sisällään nämä tuotteet, eli Korresin mangosuihkugeelin, Burt`s Beesin käsisalvan, Laveran eye linerin, Ma Provencen palashampoon ja Ziajan vuohenmaitopäivävoiteen. Teemana oli luonnollisuus, ja tuotteet ovatkin joko luonnonkosmetiikkaa tai ainakin luonnonmukaisempia kuin vastaavat tuotteet normaalisti.

Olen ehtinyt testata vasta käsisalvaa, ja tämäkin johtuu siitä, että omistin tuotteen jo entuudestaan :) Suihkugeeli puolestaan on niin kivan pienessä pakkauksessa, että mietin josko säästäisin sen jotain reissua varten. Palamaista shampoota en ole koskaan kokeillut, ja tämä kyllä kiinnostaa kovasti! Kuvauksen mukaan erillistä hoitoainetta ei tarvita, ja kaikki mikä nopeuttaa rutiinejani, otataan ilolla vastaan. Tätä täytyy kokeilla mahdollisimman pian :)

Ainoa tuote, jolla en oikeastaan tee mitään, on Laveran eye liner. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että käytän melkein pelkästään rajauskyniä ja näin ollen nestemäistä rajausta erittäin harvoin, vain juhlameikissä. Omistan jo Make up storen kiinteän rajausvärin, joka kestää ikuisuuden, joten toiselle linerille ei vain ole tarvetta. Mutta tämä ei ole ongelma eikä mikään, täyty laittaa lineri kiertoon, kun löydän sopivan uhrin ;)

Jos haluatte lukea tuotteista enemmän, tarkat kuvaukset löytyvät täältä. Eikun huhtikuun boksia odottamaan! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s