Avautumista · MAC · MAC Limited Edition · Meikkijuttuja · Poskipunat · Rajauskynät

Maanantai ja MAC Archie`s Girls

Maanantain ja mun yhteistyö ei ole oikein ikinä toiminut. Olen maanantaisin aina väsyneimmilläni, joskus ahdistuneimmillani ja harvoin parhaimmillani. Tänään oli kolmas viikko peräkkäin, kun myöhästyin maanantaiaamuna bussista. Herään maanantaisin ihan samaan aikaan – 06.00 – kuin muinakin arkipäivinä, ja silti myöhästyn vain maanantaisin. Olenko mä niin koomapöhnässä, että toimin jotenkin hitaammin? Muuta selitystä en keksi. Raahustin tänäänkin siis töihin 20 min myöhemmin kuin normaalisti (lisää miinusta kellokortille, nice). Hetken päästä kuulin, että hakemaani virkaan oli valittu joku ihan muu kuin minä. Lisäksi kaverini ihana koira jouduttiin lopettamaan tänään sairauden takia, ja oli taas itku herkässä kaverin surun takia. Hieno päivä siis kaiken kaikkiaan, eikö vaan. (Päivän avautuminen.)

Ainoa valopilkku mun päivässä oli se, että olin sopinut MACin ihanan Jannikan kanssa tulevani katsomaan uutta Archie`s Girls -kokoelmaa. Jansku oli ihan megakiireinen ja hänen aikaansa en kauheasti voinut varastaa, mutta sain ainakin pari uutta ihanaisen ihanaa tuotetta :)

Archie`s Girls -kokoelman inspiraationa on toiminut saman niminen sarjakuva. Mulle sarjakuva on ihan vieras, niin kuin ilmeisesi monelle muullekin suomalaiselle, mutta olen käsittänyt, että Jenkkilässä sarjakuva on tosi suosittu. Tarina kertoo punapäisestä Archiesta, ja kahdesta parhaasta ystävyksestä, jotka ovat molemmat ihastuneet Arttuun :) Vaalea Betty on kiltti naapurin tyttö ja tumma Veronica puolestaan hemmoteltu ja rikas. Kummallekin tytölle on kokoelmassa suunniteltu heille sopivat meikit.

Mä olen yrittänyt kiinnittää aikaisempaa(kin) enemmän huomiota siihen, että ostan vain tuotteita, joita edes jollain lailla tarvitsen, ja joita tulee käytettyä. En käytä koskaan arkimeikissä aivaavievää silmämeikkiä, ja olen siis rajoittanut luomivärien ostamisen todella tarkan harkinnan alaiseksi. MACin varmaan jokaisessa kokoelmassa tulee uusi kasvojen korostuspuuteri, mutta niitä omistan jo enemmän kuin omiksi tarpeiksi, joten yritän parhaani olla ostamatta (vaikka ne ovatkin mun heikko kohta). Huulipunia olen ostanut ja saanut lähiaikoina jo niin monta (kolmessa kuukaudessa ainakin kuusi?), että yritän pitää järjen kädessä myös niiden kohdalla. Ellei sitten löydy sävy, jota mulla ei ole ;) Rajauskynää sen sijaan käytän useana päivänä viikossa (helppo laittaa jopa bussissa hah), ja niitä mulla ei ole älyttömän montaa, joten kiinnostuin heti Archie`s Girls -kokoelman normaalia pehmeämmällä koostumuksella varustetuista kynistä, joissa on mukana kimallusta. MACin rajauskynät ovat ihan uskomattoman kestäviä, ja niin näyttäisi tämäkin uutukainen Designer Purple olevan pehmeästä koostumuksestaan huolimatta.

Toinen ostamani tuote oli ihan must have, nimittäin poskipuna, jollaista mulla ei todellakaan ole. Persikkaisia ja koralleja punia mulla on tosi monta, mutta Veronican Prom Princess on viileudessään ihan aniliininpunainen (sävyssä ei ole tippaakaan oranssia, joka mielestäni tyhmästi puskee tuosta kuvasta. Iltakuvaus, blaah.). Vertailin Prom Princessia kylmimmän omistamani poskarin kanssa, ja tämä on kyllä niiiin viileä ja niiiin erilainen verrattuna muihin mun omistamiin. Ihan loistojuttu, ja näyttää kasvoilla tosi kivalta.

Kokeilin siis tietysti heti tuotteita kasvoille, mutta en saanut yhtäkään edes jotenkuten julkaisukelpoista kuvaa. Tai siis sellaista kuvaa, josta olisi edes huomannut, että mulla on jotain muuta meikkiä kuin ne klo 07.00 laitetut. Tuosta käden selästä saa kuitenkin edes vähän osviittaa. Kynä ihan oikeasti pysyy kuin tauti, äsken pyyhin tähteä sormella, mutta väri ei lähtenyt mihinkään ja tähden ääriviivat ovat edelleen ihan yhtä viivottimella vedetyn näköisiä kuin aiemminkin (huutonaurua, nukkumaanmenoaika)! Vähän vain glitteriä tarttui sormeen :)

Mulla on huomenna elämäni ensimmäinen etäpäivä, ja olen varmaan ihan au naturel, mutta toivon mukaan saan keskiviikkona edes jonkinlaisen meikkikuvan näistä uusista ihanista!

Toivottavasti teillä on ollut mukavampi maanantai ja ainakin loppuviikosta tulee ihan super kiva, toivon ma.

2 vastausta artikkeliin “Maanantai ja MAC Archie`s Girls

  1. Harmi kuulla sun huonosta maanantaista. :/ Niitä tulee aina välillä ja joskus vähän useamminkin..Archie’s Girls on <3 Ostin myös tuon poskipunan ja se on ihana! Kaipailin tuonlaista (violetimpaa) sävyä Taste Temptation-kokoelmasta, joka ei sitten tullutkaan Suomeen. Eihän tämä nyt aivan samanlainen ole, mutta vähän sinne päin. Nuo kynät kutkuttaisivat kyllä aika pahasti muakin…

    Tykkää

    1. Juuri noin, aina välillä ja joskus vähän useammin.. Mutta kyllä täältä taas noustaan, ja eiliset meikit auttoivat jo vähän. Sanoin eilen kaverillekin kun jäi se virka saamatta, että nyt mulla on NIIN oikeus ostaa meikkejä :DMäkin oon ihan täpinöissäni tuosta poskipunasta, ah niin ihanan viileä ja erilainen! Laitan heti huomenna viileän meikin näillä tuotteilla :) Ei saisi kosmetiikkaholistia kehottaa ostamaan, mutta kehotan silti: tää kynä on IHANA! Ihanan hohtava kunnon violetti sävy (mä omistan entuudestaan vain luumun sävyisen kajalin) ja uskomaton pysyvyys! Jaan tuskasi siitä, että kaikki MACin kokoelmat eivät tule Suomeen. Ja joskus jostain kokoelmasta tulee osa, ei kaikki. Monesti oon asian takia pettynyt.. Uskon, että kysyntää kyllä olisi, kun ainahan nämä limited editionit menee kuin kuumille kiville, että en tiedä mistä kiikastaa. Nyt onneksi tiedän, että Suomeen tulee Pro longwear Paint potit, joita odotan innolla :) Tulipas avautuminen :D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s