Avautumista · Crabtree & Evelyn · Käsivoiteet

Hand therapy ja hermojen menettäminen

Parempi päivä my ass! Eli ei. Mun elämäni ensimmäisen etätyöpäivän työajasta meni enemmän aikaa atk-juttujen kanssa säätämiseen kuin itse työntekoon. Mikrotuesta oli unohdettu tehdä aika perustavaa laatua olevat päivitykset tuohon työkoneeseen ja mä revin täällä hiuksia päästäni. Yritä siinä sitten orientoitua työn tekemiseen, kun ensin piti säätää n. puolitoista tuntia ennen töiden aloittamista ja sen jälkeen vähintään tunnin välein ottaa yhteyttä atk-poikiin ja säätää vähän lisää puhelimessa saatujen (koodikieltä olevien) ohjeiden mukaan. Työpäivä meni siis ainakin puoliksi pelastusarmeijalle, mutta ehkäpä ensi viikon etis onnistuu jo ilman tällaisia hankaluuksia. Mua on tänään muutenkin ottanut päähän ihan älyttömästi yksi töihin liittyvä asia. Tiedän, että kettuuntuminen ei muuta asiaa, eikä ainakaan paranna mun fiilistä, mutta välillä omille tuntemuksilleen ei vaan voi mitään. Täytyy vaan hengittää syvään ja ulos oikein puhaltamalla (kyllä, erittäin kovaäänisesti) ja juoda kuppi kahvia. Kyllä se sitten taas siitä.
Oli joka tapauksessa ihanaa kun sai nukkua kasiin asti, joten ei tämä päivä nyt ihan huono ole ollut ;)

Mutta asiaan. Mä olen tunnustautunut aikamoiseksi käsivoidefriikiksi. Ostan niitä paljon, mutta myös käytän niitä paljon, eli eivät ne kaappiin joudu parempia päiviä odottamaan. Innostukseni sai uutta tulta viimeistään alkutalvesta, kun käteni olivat kuivuuttaan ihan halkeilleet ja punaiset. Ostin jokin aika sitten Karkkipäivä-blogissa ainesosaluettelostaan eli incistään kiitosta saaneen Crabtree&Evelynin Hand therapyn. Ja täytyy kyllä sanoa, että nyt tuli ostettua aika huippu tuote. Kiitos vaan Sanni-Karkkipäivälle vinkistä :) Voide on paksua, mutta olin ihan ällistynyt, että näin paksu voide voi imeytyä näin nopeasti! Oikeastaan ihan hetkessä. Kun pesee kädet esim. tunnin päästä, niin huomaa, ettei ihon pinnalla ole enää mitään, vaan kaikki voide on hyödynnetty.

Tuoksuvaihtoja oli kolme, mummon käsilaukulta tuoksuva kukkaistuoksu, granaattiomena ja tämä minun valitsemani avokado, oliivi ja basilika. Joskin mielestäni mikään näistä ei voiteessa tuoksu. Itse asiassa tuo yhdistelmä kuulostaa aika kamalalta, mutta oikeasti voide tuoksuu tosi raikkaalta. Tykkään myös tästä alumiini- (vai mitä tuo on?) pakkauksesta paljon enemmän kuin muovisesta. On jotenkin terapeuttista nähdä kun pakkaus menee hieman kasaan joka käytöllä. Oonko mä jotenkin sekasin? ;)

Ostin oman Hand therapyni Kicksistä, joten sinne vaan kaikki pehmoisista käsistä unelmoivat!

2 vastausta artikkeliin “Hand therapy ja hermojen menettäminen

  1. Ahhahahaaa, mustaki on kivaa kattoo, ku alumiinipakkaus menee kasaan =) Ehkä tää on joku sukuvika. Tohon äänestykseen kommenttina, et must on myös kiva aina lukee ruoka-, kahvi- ja reissupostauksii =D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s