Hiukset

Hiusharjojen kauneuskisan ykkönen, Tangle Teezer

Voiko tästä enää hiusharja nätimmäksi muuttua? Ei minustakaan :) Tangle Teezer on saavuttanut suosionsa käsittääkseni siksi, että se selvittää hellävaraisesti takkuiset hiukset. Omat hiukseni eivät juurikaan takkuunnu, mutta koska uusi harja oli ostettava, niin ei kai hellävaraisuudesta mitään haittakaan ole. Ja tää design, tykkään!

Poikakaveri sai taas yhden syyn pyöritellä niin monesti muutoinkin pyörivää päätään. Mutta siinähän pyörittelee :) Ostin Compact-mallin, koska mun mielestä tämä on tosi kätsä tapa kuljettaa harjaa reissuille ja salikassissa ilman, että piikit tarttuvat joka paikkaan ja kaipa harjakin pysyy näin hygieenisempänä. Normi malli on isompi ja siis ilman tätä muovikantta. Kuosivaihtoehtoja oli monia, itse päädyin tähän pirteään pinkkiin.

Käytännöllistä ja kaunista, loves it.

2 vastausta artikkeliin “Hiusharjojen kauneuskisan ykkönen, Tangle Teezer

  1. mä luulin et toi onjoi vanha juttu..? meillä on ollu tommone jo puolivuotta…:D:D mutta eikö se oo helpompaa lyhyitä hiuksia kammalla kun tollasella mötikällä? ::DDD

    Tykkää

    1. Sonja-kulta, mä en tainnut väittääkään, että tää olisi mikään uutuus ;) Ja tää compact-malli nimenomaan ei oo mötikkä, se normaali versio on paljon isompi :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s