MAC · Meikkijuttuja · Meikkipohjat · Testiryhmä

Testissä MAC Prep + Prime BB compact

Kuva maccosmetics.com

Lempparimerkilläni MACillä on ilmestynyt uusi, tosi kiinnostava meikkipohjatuote, nimittäin BB-voide kompaktissa muodossa. Mulla on L`orealin BB-voide entuudestaan odottamassa kesäkautta, joten normaalit BB-voiteet eivät oikeastaan enää kiinnosta, vaikka niitä lanseerataan edelleen merkille kuin merkille. Tämä meikkipuuterimuodossa oleva BB-voide sen sijaan kaappasi mielenkiintoni välittömästi :) Pyysin kotiin pientä näytettä ja nyt kahden kokeilukerran jälkeen olen muodostanut mielipiteeni.

BB-voide lupaa mm. suojata, tasoittaa ja valaista ihon ja siinä on suojakerroin 30. Kuulostaa hyvältä!

Ensimmäisen kerran levitin tuotetta suoraan kosteusvoiteen päälle (ilman primeria) siveltimellä. Tuote on vahamaista, ja sitä joutui työstämään aika lailla siistin lopputuloksen aikaan saamiseksi. Siisti ja kaunis lopputulos kuitenkin saavutettiin. Luulin, että levittämisen vaikeus johtui pohjustustuotteen puutteesta, ja kokeilin toisen kerran tuotetta primerin kanssa. Prosessi oli ihan samanlainen, siveltimen vedot jäivät selvästi näkyviin ja vaativat työstämistä. Kokemukseni mukaan tämä tuote ei siis ainakaan siveltimellä levitettynä nopeuta aamuja yhtään. Lopputulos on kuitenkin mielestäni vaivan arvoinen, ihosta tuli tasainen, mutta ei liian meikatun vaan tosi luonnollisen näköinen. Eikä tuo valaistumislupauskaan (haha) ollut turha! Mielestäni iho myös pysyi siistinä pitkään, eikä esimerkiksi alkanut kiillellä.

Vasta, kun olin kuluttanut lähes koko näytteen siveltimen kanssa leikkimiseen tajusin, että lopputuloksesta tulisi varmaan sormilla levitettynä tosi hyvä. Sormien lämpö pehmittää tuotetta, ja näin ollen se levittyy paremmin ja sulautuu ihoon nopeammin. Näytettä oli enää niin vähän jäljellä, että sain sen riittämään vain nenääni, mutta tosiaan, sormin levitettynä BB-voide levittyi nopeasti ja siististi. Uskoisin siis, että sormin levitettynä tuotteesta saa irti myös aamun nopeuttaja -elementin :)

Summa summarum: luultavasti MACin kompakti BB-voide tulee olemaan seuraava pohjatuotteeni, kunhan edellinen loppuu. Tällä hetkellä käyttämässäni diego dalla palman meikkipuuterissa ei todellakaan ole mitään vikaa, päinvastoin, mutta minkäs ihminen itselleen mahtaa, kaikkea uutta on kiva kokeilla, ja etsiä sitä täydellistä tuotetta.

5 vastausta artikkeliin “Testissä MAC Prep + Prime BB compact

 1. Kiitti tästä postauksesta! Uudet MAC-jutut kiinnostavat aina :)Kuluiko tuotetta paljon yhdellä käyttökerralla? Vai ihan ”normimäärä”?Levitän oman MACin nestemäisen BB-voiteeni sormin, ja se on kyllä paras tapa siihen mielestäni.

  Tykkää

  1. Kiitos itsellesi, että luit ja jaksoit kommentoida! Mä niin fiilistelen jokaikistä kommenttia, joka tänne blogiin postataan. Siitä tulee tunne, ettei tee tätä pelkästään itseään varten <3Vähän hankala arvioida tuota määrää, koska voidetta oli pienessä purkissa normipakkauksen sijaan, mutta mielestäni ei kulunut mitenkään erityisen paljon.Mitä oot tykännyt MACin ”perus” BB-voiteesta? :)

   Tykkää

 2. Pakko kommentoida kanssa, kun itse kokeilin siveltimellä ekan kerran! Toimii omalla ihollani ainakin paremmin mukana tulevalla sienellä ja on myös nopeempi ja helpompi tapa levittää. Ihana tuote pitää myös mukana päivän mittaan, kun aina halua sitä puuteria lisätä :/ Varsinkaan näin talvella!

  Tykkää

  1. Okei, mähän en sitä mukana olevaa sientä oo kokeillutkaan. Mutta jos/kun ostan tän, niin sitten pitää testata. Siveltimen kanssa ei tosiaan skulannut ollenkaan.. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s