Kahvi · Meikkijuttuja · Päivän meikki · Reissut · Shoppailut

Tallinnaa

Eilen oli ohjelmassa pieni visiitti Tallinnaan. Tai oikeastaan mä lähdin kiilto silmissä shoppailemaan Bermudan kolmioon ja ainakin toinen tytöistä ihan vain seuran vuoksi ;)

Me aloitettiin menomatka kuvaamalla kaverin kännykällä ”profiilikuvamateriaalia”. Siitä saa ihan parhaat naurut, varsinkin katsomalla jälkikäteen niitä kuvia… ei luoja :) Siksi siis tällainen ääneennaurukuva hahaa.

Mä olin saanut kaverilta vinkin ihanasta Pierre-suklaakahvilasta, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Meillä jäi shoppailujen ja lounaan jälkeen sen verran aikaa, että päätettiin käydä katsastamassa paikka. Ilman etukäteisvinkkiä tätä paikkaa olisi mahdoton löytää, nimittäin se sijaitsee sisäpihalla, eikä sinne ihan heti eksy. Silti paikka oli ihan täynnä. Kertoo mielestäni jotakin paikan tasosta :)

Voin suositella todella lämpimästi. Suklaakakku ja konvehdit olivat suussasulavia ja kahvi tosi hyvää. Sisustus oli kahvikuppeja ja lautasia myöten omaperäinen vanhan ajan tunnelmaa henkivä, vähän eri meininki kuin kahviloissa normaalisti.

Pihalla oli ikkuna johonkin taidegalleriaan :)

Myös kahvilan pihassa jatkui sama tunnelma. Siellä oli vanhan ajan tyylisiä tyynyjä ja vilttejä ja mietittiin, miten ihana siinä olisi juoda kesällä päiväkahvi sisäpihan rauhassa. Kesällä siis on selkeästi tehtävä uusi visiitti Tallinnaan, mikäpäs siinä!

Shoppailusaalis jäi toivomaani köyhemmäksi. Pöööh. Mutta löytämäni jutut olivatkin sitten mielestäni tosi kivoja. Niin kuin tämä pinkki Bershkan kaulakoru (olen pitkään etsinyt isoa kaulakorua, jossa ei ole lasikiviä, vaan läpinäkymätöntä materiaalia) ja etnisvaikutteinen hiuspanta Pull&Bearista.

Tästä paidasta ennustan lempparia! Tykkään väreistä ja selän nauhoista ihan kybällä, puhumattakaan rennosta mallista.

Tässä lähikuva toisesta uudesta paidastani. Ostin tämän yleisön pyynnöstä ;) Molemmat paidat löysin Pull&Bearista.

Laivalta tulee oikeastaan aina täydennettyä vähän kosmetiikkakaappeja. Tällä kertaa ostin uuden Rubinsteinin ripsarin kaappiin odottamaan vanhan loppumista. Teen näin itse asiassa joka kerta, kun näen kyseisen tuotteen laivalla tai Stockan/Sokoksen kantistarjouksena. Normaalihinta on niin hirveä (38 €), että näin säästää vuodessa monta kymppiä :)

Ostin myös pitkästä aikaa YSL:n valokynän. Muutama vuosi sitten käytin monta putkiloa peräkkäin, mutta jostain syystä lopetin valokynän käyttämisen. En oikeastaan muista miksi :) Ehkä uskoin löytäneeni jonkin paremman tuotteen, joka sitten pettikin odotukset lopulta? Joka tapauksessa nyt aion taas yrittää taikoa väsymyksen merkit pois ;) Sävy on nro 3. Pohdin pitkään kakkosen ja kolmosen välillä, mutta päädyin kolmoseen, koska mielestäni muuta ihoa vaaleammat renkaat silmien alla näyttävät ihan kamalalta. Joten nyt vain toivotaan, ettei tämä nro 3 ole mulle liian tumma :) Kuvassa myös kylkiäisenä saatu HR:n seerumi, jeejee kokeilukoko, tykkään!

Jaha, huomenna taas arkeen. Niin paljon kuin tykkäänkin tehdä näitä pikkureissuja, niin viikonloppu menee ihan luvattoman nopeasti. Joten nyt tietokone kiinni ja pyykin pesuun, heipparallaa!

2 vastausta artikkeliin “Tallinnaa

    1. Voi kiitos kaunis Jenni!! Piristit aamuni! =)Mitä kosmetiikkaa hamstraat Tallinnasta, tell me tell me? ;DPs Vilkaisin nopeasti käsityöblogiasi ja KUOLIN tuosta Totorosta…niin ihana, en kestä!! <3

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s