Asusteet · Muoti/vaatteet · Päivän look · Päivän meikki · Shoppailut

Farkkupaita ja kevätmuffinsseja

Moikkamoi! Välistä muutakin kuin kosmetiikka-asiaa :) Mä olin alkuviikon flunssassa kotona, mutta onneksi poikakaveri käytti mua eilen autolla postissa. Siellä nimittäin odotti pari ihanaa pakettia. H&M:n paketista löytyi tämä farkkupaita, joka on mun ensimmäinen! Onhan tää trendi hyvänen aika ollut jo vaikka kuinka kauan, mutta en ole siitä syttynyt tai oikeastaan en ole löytänyt sellaista farkkupaitaa, joka miellyttäisi silmää ja olisi oikean mallinen minulle. Mutta tästä tykkään, ja paita pääsi tosiaan heti päälle :)

Toinen paketti tuli Herkkusuu korulta, olin tilannut tällaiset söpöt keväiset muffinssinapit korviin. Tykkään kovasti, kuten aiemmistakin kyseisen yhden naisen yrityksen koruista, joita mulla on (mm. tässä ja tässä).

Huulilla pitkästä aikaa pinkihtävää (vitsi mikä sana hah) Viva la Divan Red night -huulipunaa. En ole osannut syksyllä ja talvella käyttää ollenkaan pinkkiä, mutta nyt virallisena kevään ensimmäisenä päivänä uskaltauduin taas pinkille linjalle :)

Herkkusuu-paketista kuoriutui myös tällainen syötävä cupcake-teline, johon voi laittaa jonkin ihanan oman valokuvan. Poikakaverin mielestä tämä oli taas yksi turhuus hyllyjä täyttämään, mutta mä olen tosi iloinen, että tilasin tän. Ihuna ;)

Väsynyt amstaffi valtasi mun kuvauspaikan, ja sai näin ollen toimia taustana =D

Mä lähden huomenna tyttöjen kanssa Tallinnaan päiväksi, joten tiedossa toivon mukaan pientä kevätvaatepostausta. En ole alkusyksyn jälkeen ostanut kuin tuon kuvassa olevan neuleen, joten on jo aikakin pienelle vaatekaapin päivitykselle, don`t you think? ;)

4 vastausta artikkeliin “Farkkupaita ja kevätmuffinsseja

  1. ”Haluutsä liittyä postituslistalle niin tiedät kun tulee uusi postaus?” -Miks vitussa kun tekstareista selviää kuitenkin et bloggaat niin voin tulla heti stalkkaa :) :) Huomiselle! Mä voin kuvata sua! o/ -p

    Tykkää

    1. Ahhahhaaa, jäbällä on ainakin kanavat kunnossa :D Ja hei mahtavaa, kerrankin jonkun toisen ottamia kuvia! Katotaan vaan, että oon niin pystyynkuolleen näköinen, että yhtäkään otosta ei voi julkaista ;D Pitäis opetella photoshoppaa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s