Asusteet · Päivän meikki · Ruoka ja juoma

Lilahuuli kulinaristi

Heipparallaa! Me oltiin lauantaina perheen kanssa brunssilla Ekbergillä (oikeastaan se kulkee ihan aamupala-nimellä, mutta mulle tulee sanasta mieleen sämpylä ja kahvi, joten puhun mieluummin brunssista) ja tässä iloinen kulinaristi on matkalla kohti määränpäätä. Aamu oli ollut kiireinen ja vähän stressaava, kun piti viedä Riki kiireesti eläinlääkäriin, ja yrittää saada siltä jotain hemmetin pissanäytettä. Mitä tekee koira, joka huomaa, että siltä yritetään ottaa pissanäyte? No ei pissaa. Huuuuh. Nojoo, tässä vaiheessa mieli oli jo iloinen :)

Huulilla oli muuten uutta MACin Strong woman-punaa. Tykkään, mutta osaako kukaan valistaa, että miten voi estää huulipunan tarttumista alaleukaan syödessä? Vai onko mulla vaan lörppö alahuuli? :D Luumun syöminen oli viimeinen niitti, koko alaleuka oli ihan lila, hehee.

Tarjolla oli taas kaikkea ja vähän enemmänkin. Ja palvelu erittäin ystävällistä niin kuin aina. Gallupissa taisi kuitenkin käydä lopulta niin, että enemmistön mielestä Fazerin brunssi on sittenkin vähän parempi. Itse olen ehkä Ekbergin kannalla; tarjonta on molemmissa paikoissa yhtä hyvää, mutta Ekberg on makuuni paljon kivempi miljöö kuin hehtaarikokoinen ja rauhaton Fazer. Tosin Fasulla on enemmän kakkuvaihtoehtoja ja suklaakonvehtejakin.. No, tasainen kilpa joka tapauksessa :) Onko jollain vinkata joku haastajabrunssi Helsingistä? Kävisin mielelläni testaamassa!

Brunssin jälkeen olin makutuomarina Valkoisessa elefantissa (ai että miten ihania vaatteita, mutta pakko sanoa, että pari kertaa haukoin henkeä hintalapun nähdessäni). Ja sen jälkeen teki taas mieli kahvia ja kakkua, nimittäin Kakkugalleriassa :) Sitruunamarenki on mun lemppari.

Mä olisin voinut ostaa Valkoisesta elefantista vaikka ja mitä, mutta en halunnut edes sovittaa mitään. Ei nuo vaatteet oikein sovi mun kukkarolle tässä vaiheessa, varsinkin kun olisi uuden puhelimenkin osto edessä, huoh. Mutta jotain ostin kuitenkin, nimittäin katseeni kiinnittyi ihanaan moniväriseen ketjuun, jossa oli tähtiä.

Kyseessä oli upea piiiitkä kaulakoru, joka oli niin mun näköinen, että se oli ihan pakko saada. Ja ihana on! :)

Tänään on muuten Rikin 8-vuotissyntymäpäivä, hän on saanut nautiskella possunkorvasta ja saa nyt illalla vielä pienen luun. Ai koiran elämää ;)

2 vastausta artikkeliin “Lilahuuli kulinaristi

  1. Mä kävin kerran kokomossa brunssilla kun siitä oli ainakin viime vuonna joku cityshopparitarjous! Siellä oli paljon erilaisia salaatteja ja ihanat smoothiet, kivaa vaihtelua Fazuun :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s