Dior · Huulipunat

Arjen elitismiä à la Dior

Tiedättekö Diorin vaihtuvat kausituotteet, jotka ovat niin kuin koruja? Niitä on vuosien varrella ollut vaikka minkälaisia, ja aina ah yhtä ihania. Mä oon valehtelematta haaveillut sellaisesta 10 vuotta. Koskaan en kuitenkaan ole raaskinut sellaista ostaa, koska kauneudestaan ja wow-efektistään huolimatta ne eivät ole kovin käytönnöllisiä. Ja raaskisiko sellaista edes käyttää?

Hei haloo, ketä kiinnostaa käytännöllinen?! :) Mitä mä oon oikein hannaillu? Voitte kuvitella innostuksen määrän, kun sain tämän kaunottaren kaveriltani. Kyseessä on avaimenperä, jonka sisältä paljastuu peili ja kaksi huulikiiltoa. Mä <3

Toistaiseksi olen saanut tuotteesta vain silmänruokaa, mutta kaipa nuo kiillotkin pitäis raaskia korkata :) En voinut kiinnittää Dioria kotiavaimiin, koska meillä on koirani Rikin kanssa leikki, että aina kun tulen kotiin, niin Riki nappaa multa kotiavaimet jättikokoisiin leukoihinsa (pitäen kiinni Mörkö-avaimenperästä ;) ja heiluttaa niitä aika kovaa puolelta toiselle. Tämä avaimenperä on niin painava, etten halua, että raukkaa sattuu päähän ;) Niinpä mun työavaimet saivat uuden lookin. Ja työkaverit ihmettelee :D

Poikaverin kommentti tästä oli siis kuin siisti tää oikein on?? Tosi siisti.

Ps Lisäsin oikeaan yläreunaan lukijalistan, käykäähän klikkailemassa itsenne MPP:n ihaniksi lukijoiksi :))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s