Avautumista · Ihon hoito

Mä sydän ihon hoito

Arvatkaa mitä mä tajusin eilen. Mä pidän ihon hoidosta. Tai oikeastaan mä rakastan sitä.

Saatatte ajatella, että no mitäs sitten, mutta mulle tämä oli iso havainto :) Mä olen nimittäin aina rakastanut meikkaamista ja eri värien ja yhdistelmien kokeilemista. Erilaiset huulipunat, poskipunat, kynsilakat…tykkään! :) Ihon hoito sen sijaan on ollut mulle pakollinen paha. Olen tiennyt, että ihoa kuuluu hoitaa, ja siksi olen sitä hoitanutkin. Mutta en ole juuri nauttinut siitä, halunnut vain hoitaa pakollisen pahan nopeasti alta pois.

Toisin on kuulkaas nyt. Mä sain tosiaan eilen varsinaisen ahaa-elämyksen, että mähän oikein odotan iltaa, että saan läträtä ihanan tuoksuisilla vaahdoilla, suihkeilla ja voiteilla. Ja se fiilis, kun koskettaa hyvin puhdistettua ja kosteutettua ihoa, ah :) Tai haistaa…esimerkiksi sängyssä kun kosteutan kädet, niin onko ihanampaa, kuin nukahtaa ihanaan sitruunan tuoksuun.

BÖÖ!

Olen hehkuttanut kosmetologi-Cindyä täällä monesti ennenkin, mutta fakta on, että hän on varsinainen wonder woman :). Uskon, että Cindyllä on iso osuus siinä, miten paljon nykyisin nautin ihon hoidosta ja kuinka paljon iloa saan revittyä hoitotuotteistani. Cindy on aina niin innoissaan sarjoista, joita hän käyttää ja uutuustuotteistaan. Tuo innostus todellakin tarttuu! Nykyisin mulle on vaikeampaa hyväksyä se, etten tarvitse kuin yhden naamion tai kuorintavoiteen kerrallaan (tai poikkeustapauksissa kaksi haha). Ihanaa, että välttämätön paha on muuttunut illan parhaaksi hetkeksi.

Meillä on tänään kutsut, nimittäin Rikin 8-vuotissyntymäpäivät =) Hän järjestää elämänsä ensimmäiset synttärijuhlat, ja taitaa koiraa jännittää.. Tai sitten ei ;)

5 vastausta artikkeliin “Mä sydän ihon hoito

  1. Loistoo, et joku ei pelkästään vaivaudu hoitamaan ihoaan, vaan myöskin nauttii siitä!! :D Mulle siihen on vielä PIIIIIIIIIIITKÄ matka, ku oon meikkaamisen ja ihonhoidon suhteen niin laiska – ja täällä viel laiskistunu entisestään! :P Tosin rahatilannekin sanelee aika hyvin, et kosmetiikkaa ostetaan ihan vaan se kaikkein välttämättömin. Mut onneks on toi aurinko, joka kohentaa ulkonäköö edes vähän, toivon et sitä riittäis viel mahd. pitkään tääl Sydneyssä!:)Mitäs Rikin synttäreillä on ohjelmassa? Pehmoja ja herkkuja ainakin? Jättimäinen synttärihali hänelle täältä!! <3

    Tykkää

    1. Rusketus on kyllä paras ”meikki”, se tekee oikeesti ihmeitä!! Joten ihan reilassa sulla on asiat ;)Nappiin meni, synttärisankari sai lahjoja ja leikki koko päivän uudella Angry birds -pehmolla ja pallolla, jonka sisään voi laittaa nameja. Ja viimeiset luun jämät menee karvaisiin suihin as we speak :) Isä sanoi eilen, että ”en olekaan ennen ollut eläimen syntymäpäivillä”. Ahahahahahahha!!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s