Benefit · Reissut · Rituals · Shoppailut

Amsterdamin ostoksia

Tässäpä mun Damin ostoksia tulee. Täytyy kyllä todeta, että vaate- ja asustekauppojen tarjonta oli pieni pettymys. Esimerkiksi Lontoon ja Amsterdamin shoppailumahdollisuuksista ei voi mielestäni puhua edes samana päivänä. Jopa Tallinnassa on mulle mieleisempiä vaatekauppoja (miksi onkin huippua, että sinne on buukattu päiväshoppailureissu!). Aika paljon mä kuitenkin löysin ostettavaa, lähinnä kaikkea pikkusälää ja kosmetiikkaa.

Löydettiin aivan ihana Japani-henkinen putiikki, josta löytyi Kimmidoll-merkkiset espressokupit, pieni figuuri ja peili. Espressokupit ja peili tulivat tarpeeseen ja pikkufigu on muuten vaan ihana ;) Jokaisella hahmolla (kupeissa ja figuureissa) on nimi ja hänen persoonastaan kertova pieni juttu. Mun figuuri on Nonoko ja hän symboloi ”joyful spirit and a hopeful heart” :) Pinkki kissa on puolestaan Lucky cat ja se tuottaa hyvää onnea.

Zara homesta (Suomeen myös kitooos) löytyi ihanat Minni&Mikki-mukit, Marimekon sontsan ostin lentokentältä, kirjavalon Van Gogh -museosta ja söpön kirjanmerkin By Public Demand -kaupasta, joka löydettiin ihan tuurilla, kun eksyttiin ;)

Mä nauroin kaupassa ääneen tolle Everyone say Prozac :D

Tässä on loput By Public Demandin saldosta, ihana hyvän mielen kauppa! Mulla on näitä tämän tyyppisiä hassuja magneetteja ennestään, samoin kuin pöytäkirjanen, josta voi vaihtaa fiilikseen sopivan ”mietelauseen”. Nyt ostin lisää magneetteja ja kupin alusia. Ajattelin viedä tuon You can`t beat a cuppa in a crisis -alusen töihin hahaaa.

Mullahan siis missään nimessä EI ollut tarpeeksi käsivoiteita tai suihkugeelejä ;)

Sitten vähän kosmetiikkaa.. Olen joskus aiemmin kuullut Rituals-merkistä, mutta en ole koskaan käynyt heidän kaupassaan saati omistanut yhtään tuotetta. Siskoni tiesi merkin, koska eräässä hotellissa oli ollut Ritualsin tuotteita ja sisko tietysti fiksuna oli kääntänyt pikkupurkit mukaansa :D Kun nähtiin liike ostoskatu Kalvestraatilla, niin pitihän sinne mennä. Ja kyllä kannatti! Ihastuin näihin hyvän tuoksuisiin juttuihin niin paljon, että putiikkiin piti päästä vielä toisenkin kerran ja vielä kolmannen kerran lentokentällä. Ja sisko oli ihan voittajafiiliksellä, kun oli osannut suositella mulle jotain merkkiä, joka ei ollut mulle entuudestaan tuttu ;) Mukaan lähti jasmiinin ja ylang ylangin tuoksuinen kynttilä (to die for), käsivoide, yösuihke ja suihkuvaahto (samanlainen paksu kermainen koostumus kuin ihokarvojen poistamisen yhteydessä käytettävissä vaahdoissa). Tuo yösuihke voi kuulostaa oudolta, mutta tuli mulle kuin tilauksesta. Mä rakastan tuoksuja niin paljon, että laitan välillä vähän hajuvettä yöksikin, että saa nukahta hyvään tuoksuun. Niin nyt mulla on sitä varten oma, rauhoittavan tuoksuinen suihke, jota voi suihkia ihon lisäksi vaikka tyynyyn. Tykkään! Mä oon muuten siinä käsityksessä, että Ritualsia ei saa Suomesta, vai tietääkö joku paremmin?

Lopuksi osoitus siitä, että mäkin osaan (välillä) pitää pään kylmänä kosmetiikkaostoksilla. Nimittäin myös Benefitin osastolla :) Mulla on ennestään muutama Lontoosta ja Roomasta ostettu merkin tuote, ja tykkään tosi paljon niin tuotteista, kuin ihanista pakkauksista ja hauskoista nimistä. Puntaroin tiskillä tosi kauan sitä, mitä oikeasti tarvitsen ja ostin lopulta vain kivipuuterin. Nimi Hello Flawless kertoo aika hyvin siitä, millainen jälki puuterista on tarkoitus iholle jäädä. Sitä voi käyttää isolla siveltimellä kevyesti tai meikkisienellä paikallisesti peittävämmin. Mun mielestä se toimii todella hyvin, kummallakin tavalla. Hyvä ostos siis! Ja kaupan päälle sain vielä pienen Posey tintin, jota voi käyttää huulilla ja poskilla. Mulla on jo samanlainen koralli ja nyt sain pienen pinkin kaveriksi.

Tässä vielä kuva siitä, mitä olisin halunnut ostaa. Nimittäin tällaisen ihanan koirapöytälampun eräästä pikkuisesta sisustuskaupasta. Hinta oli vaan niin suolainen, että koira sai jäädä odottamaan uutta omistajaa kauppaan.

Ootteko muuten katsoneet Iholla-sarjaa? Mä oon tykittänyt koko illan niitä jaksoja Katsomosta, aikamoisen koukuttava sarja! Mulla on pari tyyppiä siellä, joita fanitan ihan sikana ja pari aika ärsyttävää myös. Onkohan ne otettu sarjaan tuolla perusteella? Vai onkohan se vaan minä, joka ei voi sietää varsinkin yhtä tiettyä tyyppiä siellä :P

5 vastausta artikkeliin “Amsterdamin ostoksia

 1. IIIK!!! Mikä toi on toi Mörkyli?? (The Gruffalo) IIIhanaaaa!!! Me tykätään Mörkylistä!! <3Ja on kyl magee lamppu!!Änänäs

  Tykkää

  1. Se on kirjanmerkki!! <3 Se oli niin super söpö, että oli ihan pakko ostaa. Siinä on sellaset pienet magneetit ja pahviosa tulee kirjan sivun molemmille puolille, että pysyy varmaan kaiken lisäks hyvin paikallaan :) Se koko kauppa oli täynnä kaikkee tollasta ihkuu, oisin voinu ostaa sen tyhjäks!Eiks oo magee lamppu joo! Mulla jopa kävi mielessä, että se ois ”vahingossa” sujahtanu mun laukkuun, kun tarjoilija sanoi, ettei niitä välttämättä myydä yksityishenkilöille.. ;D

   Tykkää

  2. Ahhaah jeppistä!! Mä sekoilen nyt ihan huolella :D Kiireessä muistin, että postauksessa oli hotellin raflan lamppu, mutta se olikin tuo sisustuskaupan koira <3 Eli ton tarjoilijajutun voi unohtaa ahhahaaa

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s