Eve Taylor · Käsivoiteet · Meikkijuttuja · Päivän look · Sisustus ja koti

Onnea ja pari asua

 

Elämä hymyilee taas!! ;) Kerroin teille joskus aiemmin tästä mun elämäni mullistaneesta keksinnöstä, eli aromaterapeuttinen syötävän hyvältä tuoksuva kynttilä ja käsien (ja jalkojen!) hoitotuote yhdessä. Poltin edellistä kynttilääni (molemmista päistä ahhahaaaaa) joka ikinen päivä ja oikeasti mun rutikuivat kädet ja koppuraiset jalat muuttuivat ihanan pehmeäksi. Puhumattakaan siitä fiiliksestä, kun tuota herkullista lämmintä mönjää saa sivellä käsiin ja jalkoihin :) Kynttiläni paloi loppuun (molemmista päistä muaahahahaaa. Voi luoja mä oon väsynyt, anteeks! :D) viime viikolla, ja oli oikeasti todella vaikeaa olla ilman sitä. Onneksi tänään sain kynttilälähetyksen ja voin taas hymyillä ;). Kylläpä jokin tällainen aika pieni juttu voi tuntua tosi tärkeältä. Onkohan kellään muulla tällaisia kiintymyssuhteita johonkin kuluvaan tavaraan..? :)

Lovelovelove!

Tässä sitten pari asua.

Meillä on kerran kuussa töissä sellainen päivä, että tarvitsee pukeutua vähän siistimmin. Tässä siis mun siisti-look ;) Tosin kengät kyllä vaihtuivat kyseiseen tilaisuuteen heh.

Tässä aika toisesta ääripäästä talven lämpöinen ja pehmoinen asu, jonka vedin päälle aika randomilla, mutta tykästyin kovasti. Mukava päällä, eikä taatusti tule kylmä.

Tällaista tänään, nyt koiruudelle ruokaa, ja sitten onkin vuorossa viikkohuolto, eli naama ja kynnet kuosiin :)

6 vastausta artikkeliin “Onnea ja pari asua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s