Ruoka ja juoma

Piparit tylsyyden tappajina

Mikä neuvoksi kun on liian kipeä lähtemään mihinkään, mutta liian terve vain makaamaan ja toimittamaan tyhjää? Painiskelin tämän kysymyksen kanssa luettuani kaikki rästissä olevat aikakauslehdet ja pitkän pätkän kirjaa. Tuntui, että tylsistyn kuoliaaksi.

Sitten keksin, mähän leivon pipareita! :) Rahjustin kauppaan, hain tuskanhiessä tarpeet ja rupesin raivolla tekemään. Enpä muuten ole aikuisiällä tehnyt pipareita kertaakaan, että oli jo aikakin. Mulla oli joskus jostain pikkujouluista saatuna tasan kaksi muottia, kirahvi ja hirvi (älkää kysykö, en tiedä miksi), ja ne pääsivät nyt sitten käyttöön. Yritin katsoa Alepasta lisää muotteja, mutta eihän niillä ollut.

Vitsi, että oli hauskaa. Varsinkin tuo koristeleminen ;) Vähän vaatii vielä harjoitusta, niinkuin kuvasta näkyy. Seuraavaan satsiin haluan kyllä lisää muotteja (muumi!) ja pinkkiä sokerikuorrutetta.

Mikä maistuu paremmalta, kuin uunituore pipari ja mukillinen vaalea glögiä manteleiden ja kuivattujen aprikoosien kanssa. Opin tämän glögi-yhdistelmän viime jouluna ystävältä, enkä sen jälkeen ole enää punaista glögiä kotiin ostanutkaan. Suosittelen kokeilemaan!
Täällä tuoksuu ihan joululta <3 Ja ilman mitään tuoksukynttilöitä, kerrankin ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s