Kynnet

Pikkujoulukynnet miinus pikkujoulu

Älkää kysykö miks Blogger kääntää välillä nää kuvat väärinpäin. Mä en tiedä!! Tääkin käsikuva näyttää vähintäänkin joltain valtameren asukilta, kun se on näin päin. Prkl. Mutta siis enivei halusin näyttää kun tein itselleni pikkujoulukynnet. Diego dalla Palman lakkaa nro 21 ja jotain (oliskohan Seppälästä?) halpis glitterilakkaa kynsien kärkiin.

Hauskaahan tässä on se, että mä oon ollut nyt puolitoista viikkoa flunssassa/poskiontelontulehduksessa/kuolemantaudissa, ja enhän mä sinne pikkujouluihin päässyt. Mutta olipahan kotona sit nätit kynnet hah. Joulukuu on snadisti huono aika sairastaa, kun koko ajan tapahtuu kauheesti. Oon tän puolentoista viikon aikana missannut yhdet läksiäiset ja kahdet pikkujoulut. Mutta kamelin selän katkaisi se, että jouluostospäivä (tänään) peruuntui. Tauti saa kaataa mut sänkyyn ja estää juhlimasta, mutta damn right se ei saa estää mua shoppailemasta, ainakaan joululahjoja!!
Mä pystyn itselleni ostamaan lähes kaiken tarpeellisen netistä jos on pakko, mutta joululahjojen kanssa se ei onnistukaan niin helposti. Jos ei ole ihan varma mitä hakee, on hankala ostaa näkemättä tuotetta. Lisäksi esim. Stockan verkkokaupasta tilatessa ei pysty hyödyntämään alennusseteleitä (20 euroa säästöä). Ollaan siskon kanssa tehty lista mitä ostetaan kenellekin. Taidanpa käydä listan kohta kohdalta läpi, ja punoa vähän juonia, josko niitä saisi tilattua. Tai sitten laitan sormet ristiin, että olo olisi huomenna tai sunnuntaina parempi, ja lahjon jonkun mun mukaan Jumboon :)

Poikakaveri lähti siis yksin ostoksille tänään, se taisi sääliä mua sen verran, että lupasi kuitenkin hakea mulle pari pakettia postista. Yhtä pakettia odotan oikein erityisesti, sen sisällön avulla nämä glitterkynnet kalpenevat aika pahasti… kuka arvaa mitä kynsijuttua sieltä on tulossa? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s