Kynnet

Kaviaarikynnet

Haksahdinpa minäkin näihin, nimittäin Ciatén Caviar manicureen. Idea on niin uudenlainen, etten malttanut olla kokeilamatta. Poikaystävä kysyi paketin nähdessään, että ”laitetaanko noita huuliinkin??” Juu ei laiteta :)

Kaviaarikynnet on todella helppo, joskin hiemas työläs, toteuttaa. Ensin lakataan yksi kerros vaaleanpunaisella lakalla ja annetaan kuivua. Sitten lakataan yksi kynsi kerrallaan toinen kerros, ripotellaan helmiä suoraan purkista kynnelle muovisen alusen päällä ja painellaan kiinni kosteaan lakkaan. Ja sama homma joka kynnelle.

Lopuksi kaadetaan aluseen varisseet helmet suppilon avulla takaisin purkkiin ja annetaan kuivia 15 minuuttia.

Ja voilà ;) Iltahämärässä otetuista kuvista ei (taas kerran) välity helmien kirkkaat kimaltavat värit kaikessa loistossaan. Mutta ihanasti ne hohtavat kynnellä, pakko sanoa :) Nyt vaan jännäämään kuinka kauan lakkaus kestää. Sen verran varppasin, että pesin tukan ennen lakkausta, tuntuu, että raivokkaalla shampoon vaahdottamisella ja huuhtelulla saisi hyvinkin puolet helmistä revittyä irti.

Jännä nähdä mitä työkaverit sanovat huomenna. Näin karrikoituna mä herätän huomiota jo sillä, että mulla ylipäätään on lakkaa kynsissä ;)

Edit. Kahden päivän päästä ei yhtäkään helmeä enää jäljellä, great success. Joko ne on paineltava vielä huolellisemmin lakkaan kiinni tai sitten tämä on hyvä ainoastaan lakkauspäivän (kokeilen uudelleen heti kun on aikaa askarrella :). Jostain blogista/nettisivulta muistan lukeneeni, että lakkaus kestäisi kaksi päivää hyvänä, tämä ei siis ainakaan mulla pidä paikkaansa. Positiivista kuitenkin on, että ilman helmiäkin lakkaus on aika hauska, jokainen helmi on nimittäin jättänyt vaaleanpunaiseen lakkaan kyseisen värisen pisteen, niin näyttää kuin olisi kymmenia hohtavia pikkupisteitä kynnet täynnä =) 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s