Avautumista · My little pony

Twins

Mä olen siinä erittäin onnellisessa asemassa, että mulla on sisaruksia. Paljon ;) Vieläkin onnellisempaa itse asiassa on, että ollaan niin hyvissä ja läheisissä väleissä. On olemassa paljon sellaisiakin sisaruksia, joilla ei juuri ole muuta yhteistä kuin sukunimi, eikä muuta puhuttavaa kuin se, kuka perittyä kotipaikkaa hoitaa milloinkin.

Yhden sisaruksistani olen tuntenut -kirjaimellisesti- koko ikäni, nimittäin kaksossiskoni. Tai ehdin mä oikeastaan hengittää tämän maailman ilmaa puoli minuuttia yksin ensin ;) Kaksossisko on erittäin kätevä olla, perhelomilla oli aina ”kaveri” mukana, peruskoulun kokeisiin oli aina lukukaveri, tai jos isä tai äiti oli maailman tyhmimpiä ikinä, oli aina liittolainen lähellä. Lisäksi väittäisin, että kaksosten välillä oleva erityinen side ei ole mitään keksittyä. Jos nyt toisen ajatuksia ei ihan osaa lukea, niin monesti ainakin melkein :)

Kun aloin kerätä My little poneja, tiesin, että haluan Newborn twins -kaksosparin. Ja yhdessä. En tietenkään tiedä ovatko nämä Sniffles ja Snookums alkujaan samasta paket..niin siis poniäidistä, mutta niin ovat moitteettomassa kunnossa molemmat, että voisin hyvin niin uskoa. Varsakaksoset ovat aika lailla niinkuin minä ja kaksossisko, paljon samaa, mutta kuitenkin isoja eroja. Uskoisin, että ollaan molemmat siskon kanssa samaa mieltä siitä, että meidän luonteissa on itse asiassa enemmän samaa kuin olemme nuorempina ajatelleet. Meillä on vain vähän erilainen ulosanti ja tapa olla.

Pikkuiset kaksoset päiväkodin kuvassa :)

Kiitos kaikille siskoilleni ja veljilleni, että olette olemassa. Niin ja ens vuonna MÄ saan sen mantelin ;))

8 vastausta artikkeliin “Twins

 1. Awwwww <3 Ei voi muuta, kuin olla samaa mieltä ihan noista kaikista jutuista!! Ja hitto, mulla on etutukka leikattu ihan vinoon… Kiitti mutsi =D

  Tykkää

 2. Niin ihania (sekä ponit että pikkutytöt) etten kestä!!! <3 Mun suosikkiponit!! Ja tytöt!! <3- R, Tha

  Tykkää

  1. :) :) Hihhihiiiiii awwww!! Kun he ovat pieniä vaaleanpunaisia yksisarvisvauvoja, vain. Ja he toiset ovat pieniä vaalenpunapaitaisia päiväkotityttöjä, vain <3- R, Tha

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s