Päivän look · Päivän meikki

Random

 Tässä jonkinäköisen päivän jonkinnäköistä asua. Hahahaa. Oliskohan ollut viime perjantai. Oli kylmä ja ankeeta, niin mietin, että tarvitsen ”lammasliivini” turvaksi pahaa maailmaa vastaan :) Neuletakin alla on kultainen t-paita, pörröisyyden vastapainoksi vähän jotain kiiltävää.

Mulla on toinen musta samantapainen liivi, joka odottaa mua aina aamuisin työhuoneessa. Sen voi sitten vetäistä päälle jos on tullut vähän yliarvioitua lämpötila.

Ainiin joo, nyt välähti. Otin kuvia kyseisenä päivänä tän huulimeikin takia :) Laitoin päällekkäin MACin kitissä ollutta huulipunaa ja kiiltoa ja tuli aivan erilainen lopputulos kuin pelkästä punasta. Testailen usein samaa punaa eri kiiltojen tai eri rajauskynien kanssa ja suosittelen kyllä, samoista tuotteista saa montamonta eri variaatiota! Vähän ikävästi salama on taas välähtänyt, mutta saatte varmaan jonkinnäköisen kuvan :)

2 vastausta artikkeliin “Random

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s