Koiraystäviä

Miesten uudet vaatteet

Poikakaverini täytti vähän aikaa sitten pyöreät 30 ja mietin pitkään sopivaa lahjaa. Päädyttiin yhdessä sitten siihen, että tilattiin hänelle Superdryn nettikaupasta lämpöinen neule lahjaksi. Olisitte nähneet sen hymyn, joka oli korvasta korvaan miekkosella, kun hän laittoi neuleen ekaa kertaa päälle. Hykertelin tyytyväisenä, että jesh, onnistunut lahja :) Tuo neule on oikeasti NIIN ihana, että halusin kuvata sen tänne blogiinkin. Sain luvan, jos kasvoja ei sitten näy. Selevä :) Neule on käsin kudottu, pehmeä, ja niin painava, että mietin pakettia kotiin raahatessani, että mitä ihmettä mä oon oikein tilannut.

Tajusin vasta jälkikäteen, että tyhmä minä, en tajunnut ollenkaan katsoa tyttöjen vaatteita. Olisin nimittäin enemmän kuin mielelläni kelpuuttanut samantyylisen tyttöjen version itselleni. Tosin postikuluja ei tarvitse lainkaan maksaa, joten ihan hyvin voi tehdä vielä jälkitilauksen jos haluaa ;)

Toinenkin mies sai uutta asustetta :) Rikin vanhat valjaat menivät nimittäin rikki ja käytiin lauantaina ostamassa hänelle uudet. Nuo uudet on niin jykevät ja äijät, että ollaan revitty niin paljon huumoria siitä, että Riki on erikoisjoukkojen poliisi, joka tekee tärkeää työtä ulkona jäljestämällä rikollisia. Oikea neighbourhood watch ahhah. Mutta sain myös hyvät naurut omasta urpoudestani.. Ihmettelin miksi poikakaveri hokee canine-Riki sitä ja tätä. Kerroin kaverillekin, että Riki sai uudet valjaat ”Julius koo yhdeksän”. Aika pitkät piuhat oli, ennenkuin tajusin, että K9 = canine :) Ja siitähän ne urpot jutut vasta lähti, Riki on nyt sitten canine unit, canine security force, canine police officer ja kaikkea muuta yhtä fiksua. Mutta jos marraskuun sateisille iltalenkeille saa jostain revittyä naurua ja hauskuutta, niin se on vaan hyvä!

Se on muuten lähdettävä erikoisjoukkojen jätkän kanssa ulos, laters!

2 vastausta artikkeliin “Miesten uudet vaatteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s