Honoré des Prés · Luonnonkosmetiikka · Tuoksut

Hajuvesi luonnonkosmetiikkaa

Mulla on uusi hajuvesi, ja se on ihana! :) Kyseessä on ranskalaisen Honoré des Prés -merkin Sexy Angelic -tuoksu. Olen tuoksutellut merkin ihania tuoksuja kosmetologillani käydessäni, ja sain (keväällä?) kokeiluun pienen pullon valitsemaani tuoksua. Kyseessä oli hennon kookoksinen Love Coconut, joka oli ihan super. Mutta jotenkin näin pimeään syksyyn kaipasin jotain toisenlaista.

Mä en ymmärrä mistä Cindy aina löytää näitä söpöyksiä, mutta KATSOKAA nyt tätä, tuoksu tulee hillopurkissa <3 *hengittää syvään*
Haha, mutta siis itse tuoksu on 100% luonnollista alkuperää. Ei synteettisiä tuoksuja tai värejä. Ihan mahtavaa :) Ja niinkuin eilisessä postauksessa totesin, niin luonnonkosmetiikassa tuoksut vaan ovat aidoimpia, eikä todellakaan ihmetytä miksi!

Mä en ole koskaan tykännyt mistään makeista tuoksuista, esimerkiksi vaniljantuoksuinen hajuvesi on ihan kauhistus. Tämä tuoksu on kuitenkin makeahko, pienellä häivähdyksellä karvasmantelia, mutta samalla niin keveä ja raikas, että mä niin tykkään siitä. Niin ja Cindy jos luet tätä, niin kyllä tämä iholla pysyy, sen katoamisefektin teki alla oleva Cleanin Simply soap ;)

Ja asiasta kukkaruukkuun, oletteko maistaneet suklapäällysteisitä Bilareita? Mä ostin Ärrällä käydessäni pussillisen, ja huh näihin jää koukkuun! Aluksi ne tuntuivat aika mitäänsanomattomilta, mutta muutaman jälkeen huomasin syöneeni koko pussin :) Kannattaa testata, jos osuu kohdalle!

4 vastausta artikkeliin “Hajuvesi luonnonkosmetiikkaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s