Avautumista · Jurlique · Meikkijuttuja

Kosmetiikkaa – näissä harkintani pettää

Mä tykkään kosmetiikasta ihan älyttömästi, sen varmaan kaikki joskus tätä blogia lukeneet tietävät :) Olen välillä miettinyt, että mulla taitaa olla jotain sokeita pisteitä tiettyjen tuotteiden osalta, kun en vaan yksinkertaisesti voi niitä vastustaa. Lähestyin asiaa tunteen sijaan vaihteeksi järjellä, ja löysin kuin löysinkin muutaman kaavan ostoskäyttäytymisessäni kosmetiikan suhteen. Miksi ostan joitain tuotteita varastoon oikein toivoen edellisen loppuvan, että pääsisin kokeilemaan uutta? Miksi minulla on neljä käsivoidetta? Miksi ”osta kaksi tuotetta, saat kokeilupakkauksen ilmaiseksi” -diili on niin kutkuttava, että saan todella taistella sen toisen tuotteen ostamista vastaan, vaikka en sitä tarvitse? Olen todennut, että kosmetiikkafiksaationi ovat seuraavat :)

Kaikki hyvältä tuoksuva on ihanaa
Näinpä. Tykkään tuoksuista kaikissa tuotteissa, hiustuotteeni ovat Tigin tajunnan räjäyttäviä ihanuuksia, kasvoille suihkin aamuisin Jurliquen sitruunantuoksuista kasvovesisuihketta ja rasvaan käteni Burt`s bees banaanikäsivoiteella. Kaikkein paras yhdistelmä on tietenkin hyvä tuoksu ja muutenkin hyvä tuote. Mutta sanotaanko vaikka näin, että hyvä tuoksu on jo aika hyvä lähtökohta ;) Monet kaikkein parhaat tuoksut löytyvät luonnoskosmetiikan puolelta, ne tuoksut ovat aidoimpia.

Hajuaisti on mulle muutenkin tosi tärkeä asia. Esimerkiksi rauhallisessa kahvihetkessä kahvin ihana tuoksu on puolet nautintoa, poltan tuoksukynttilöitä ja tuoksuttelen koirani päätä aina kun se nukkuu. Se tuoksu <3

Öljyä, päästä varpaisiin
Rakastan läträillä öljyillä. Hoidan erilaisilla öljyillä niin kynsinauhat, kasvojen kuivat kohdat, sääret ja kädet. En osaa sanoa mikä niissä viehättää, varmaan ihana koostumus. Parhautta tietenkin on hyvältä tuoksuva öljy, kuten tämä uusi Jurliquen sitruunan tuoksuinen öljy vartalolle ja käsille. 

Loves it!!

Kokeilupakkaukset/näytteet
Tätä mä en oikeasti tajua, mutta olen ihan hohteessa jos kosmetiikkaa ostaessani saan myyjältä näytteen tai pari. Toki ne ovat käteviä vaikkapa matkalle, ja monet lempparituotteeni olen löytänyt nimenomaan testattuani tuotetta rauhassa kotona pari kertaa. Mutta silti tämä on mielestäni asia, joka ei ole järjellä tavoitettavissa ;) Arvatkaa kuolinko tästä..


Burt`s beesin starter kit, jossa on kolmea eri käsivoidetta, kynsinauhavoide, jalkavoide ja huulirasva. Kokeilupakkaus, jossa yhdistyivät ihanat (!!) tuoksut, luonnonmukaisuus ja söpöt pakkaukset. Olen pitänyt boksin sängyn vieressä ihan sen takia, että saan sen katselemisesta niin paljon hyvää mieltä :) Enkä ole vielä edes (tuoksuttelemista lukuunottamatta) kokeillut tuotteita. Testereitä, testereitä, gimme gimme :)

Meikinpohjustusvoiteet ja highlighterit, testattu on!
Mulla on joku aivolukko siitä, että ihon TÄYTYY näyttää heleältä ja hohtavalta. Täysin mattaiset kasvot tuovat mieleeni paksun meikkikerroksen (jollaiseen sorruin nuorena), not good. Niinpä olen kokeillut lukemattomia ihon sävyn heleyttäjiä, primereita ja niin voidemaisia kuin puuterimaisiakin korostustuotteita. Mulla on tällä hetkellä käytössä MACin primeri, mutta odotan sen loppumista kuin kuuta nousevaa, koska mulla on uusi -ihan varmaan must have- primeri tiedossa. Jepjep. Totean sitä testattuani varmaan, että kyllä se Make up storen primeri on kuitenkin kaikkein paras, mutta siihen mennessä markkinoille on tullut varmaan jokin uusi tuote, joka on PAKKO kokeilla, hahaa.

Tällainen viiltävä analyysi kuulkaas tällä kertaa. Mä menen pesemään kasvoni karkin tuoksuisella putsarilla, suihkin sitruunakasvovettä perään ja laitan käsiin varmaan tuota sitruunaöljyä. Niin ja nuuhkaisen Rikin päätä. Hyvää yötä :)

7 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkaa – näissä harkintani pettää

 1. Musta parasta tässä on se, että mun ei tarvii ikinä arpoa, mitä ostan, kun jäbä on jo esitestannu kaiken tarpeellisen =) Ja sit mäkin aina saan noita näytteitä ja muita kivoja juttuja, jee!!

  Tykkää

 2. Siis niin tuttua! Varsinkin tuo tuoksu -ja testerihomma! Mulla on miljoona hajuvettä, mutta pakko saada aina tuoksunäytteitä myyjiltä kotiin viemisiksi. ”Olen pitänyt boksin sängyn vieressä ihan sen takia, että saan sen katselemisesta niin paljon hyvää mieltä.”Haha, joku muukin siis tekee näin :D Juurikin tuo Burt’s Beesin pakkaus on ollut meikkipöydällä sängyn vieressä. Olin niin onnellinen, kun nuo tuotteet saatiin Suomeen myyntiin, että oli heti pakko hakea Hulluilta päiviltä tuo pakkaus.Olipas hyvä kun löysin blogiisi, kiva ensivaikutelma :)

  Tykkää

  1. Hih, ihana kuulla etten ole ainoa tuoksu- ja testerihörhö :D Mullakin oli tähtäimessä tuo Burt`s Bees -pakkaus Hulluilta päiviltä, mutta olin kipeänä, eikä sitä myyty verkkokaupassa :/ Mutta ei ollut musta paha normaalihinnallakaan. Uskomatonta, että säkin oot pitänyt just tuota pakkausta näkyvillä, ihan tulee hymy huulille :)Ja kiitos tositosi paljon, mukava kun löysit tänne ja toivottavasti tulet toistekin! <3

   Tykkää

 3. Jep. Pidänhän mä muitakin pakkauksia siinä aina välillä, mutta Burt’s Bees oli kyllä siinä pitkään. :DViimeksi hyvää mieltä yöpöydällä ovat tuottaneet MACin paletit ja uusi miheltä saatu tuoksu <3Tulen varmasti jatkossakin käymään blogissasikin. On kivaa löytää toinen samanlainen MAC-hörhö. :)

  Tykkää

  1. Kiitos samoin, mä en tunne ketään muuta näin vannoutunutta MAC-hörhöä kuin itse olen, niin tosi kiva vaihtaa ajatuksia sun kanssa :D Minkä tuoksun sait? :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s