Avautumista · Haaste

Minä, ilman meikkiä

Mulla oli tänään tarkoitus blogata jostain ihan muusta. Keittelin aamukahvit ja luin ensin muutamaa muuta blogia (tämä on lauantaiaamun rutiinini haha), kun huomasin alaston totuus -haasteen, jonka Tyyliä metsästämässä -blogin Veera oli heittänyt. Kirjoitus oli yksi parhaista blogikirjoituksista, minkä olen koskaan lukenut, käykää tsekkaamassa, nainen puhuu asiaa!

”Mitä jos hyväksyttäisiin sekä oma, että kanssaihmisten epätäydellisyys.
Toivoisin meidän bloggaajien pystyvän taistelemaan sitä ilmapiiriä vastaan, jossa sallittua on vain virheettömyys. Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen. Sillä niin täydellisesti kuin se välillä unohtuukin, niin kultturissamme vallitseva kauneusihanne on useimmiten melkoisen rakentamisen ja kuvankäsittelyn tulos.”
WORD!! Itse en osaa Photaria (valitettavasti) käyttää, joten mun blogissa hampaita ei ole käsitelty valkoisiksi, eikä finnejä tai juonteita pois. Mutta ilmeisesti aika moni bloggaaja häivyttelee tummia silmänalusia ja muita epätäydellisyyksiä jokaisesta postauksestaan. Varmasti isompi asia luonnollisen kauneuskäsityksen vääristymisestä on Hollywood-tähtösten ylimuokatut valokuvat, ja välillä naistenlehtiä lukiessa rupeaa ihan naurattamaan, kun meikkivoidemainoksessa hymyilevällä näyttelijällä iho on niinkuin valkoinen paperi, yhtä tasainen. Valitettavasti kaikki eivät aina muista tai tiedä, että se ei suinkaan ole todellista. 
Poikakaveri näki kun katselin ja rajasin näitä meikittömiä kuvia koneella. Hän kysyi, että mitäs nämä on. Vastasin, että kuvia minusta ilman meikkiä. Poikakaveri mietti hetken ja sanoi hymyillen ”kannattaako noita julkaista”. Hymyilin ja vastasin, että nyt viimeistään varmistuin, että kyllä pitää.
Minä juuri sellaisena kuin olen. Tosin maanantaiaamuna tämä kuva olisi aivan varmasti näyttänyt pahemmalta ;)

4 vastausta artikkeliin “Minä, ilman meikkiä

  1. Hei todellakin!! Siis musta on ihan loistavaa, että jäbä uskaltaa postata itestään kuvia ilman meikkiä. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että kauniilta näytät ihan ilmankin <3

    Tykkää

    1. Vau, kiitos!! :) Pakko myöntää, että tuntui itseasiassa aika vapauttavalta postata noi kuvat. Laitoin ton ekan kuvan tahallaan tollaseksi ruudun kokoiseksi, niin ei kukaan ainakaan pääse sanomaan, että kuvan pienuudellä yritän jotain peitellä :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s