Avautumista · Diego Dalla Palma · Päivän meikki

Rutiineja

Mä jaksan harvemmin blogata arki-iltaisin. Oon kotiin päästyäni yleensä niin puhki, ettei mussa yksinkertaisesti riitä enää aivotoimintaa kirjoittaa yhtään mitään (semi)järkevää. Tänään nukuin kuitenkin pienet päikkärit, ja koko ilta tuntuu ihan erilaiselta, kun on oikeasti hyvä ja virkeä olo. Kääntöpuoli asialle on tietysti se, ettei uni tule niin aikaisin kuin olisi tarvis, ja huomenna väsyttää jopa entistä enemmän. Mutta en tullut tänne avautumaan uniasioista (joista muuten voisin kyllä kirjoittaa postauksen poikineen ;) vaan rutiineista.

Olen jostain syystä ollut tällä viikolla analyyttisellä päällä ja miettinyt kaikenlaisia juttuja. Olen tullut tuskaisen tietoiseksi omista rutiineistani, ja ajattelin jakaa niitä teille ja kysellä millaisia rutiineja teillä on? Syy siihen, että nukuin tänään päikkärit on nimittäin se, että kävin töiden jälkeen salilla.

Rutiini 1: punttistreenin jälkeen nukutaan päikkärit.
En osaa sanoa viekö treeni musta viimeisetkin mehut, mutta pikasuihkun jälkeen kaadun sänkyyn, nukahdan heti ja nukun tunnin verran.

Rutiini 2: töissä juodaan kahvia aamu- ja iltapäivän kahvitaukojen lisäksi klo 10 ja klo 11.45 (lounaan jälkeen).
Self-explanatory ;)

Rutiini 3: perjantaina työviikon päätteeksi mennään suoraan kotiin, ostetaan kotimatkalle Robertsin latte ja kotiin päästyä nukutaan kahden tunnin päikkärit.
Mulla meni viime perjantaina pasmat ihan täysin sekaisin, kun meninkin töistä salille, enkä ostanut lattea. Päivä pilalla ;)

Rutiini 4: sunnuntai on kauneudenhoitopäivä.
Sunnuntaina valmistaudutaan uuteen viikkoon kasvojen kuorinnalla, naamiolla, kropan kuorinnalla ja kynsien lakkauksella. Meikkisiveltimet pestään.

Näitä varmaan riittäisi vaikka kuinka paljon… Mä kyllän myönnän, että tykkään tällaisista rutiineista, vaikka olisi esimerkiksi kuinka kaoottinen työpäivä töissä, mun ”ten o`clock coffee” maistuu aina yhtä hyvältä. Rutiinit eivät myöskään ole mielestäni sama asia kuin kaavoihin kangistuminen tai jumittaminen. Rutiinit ovat pikkuisia asioita, jotka luovat jollain lailla turvallisuuden tunnetta, jatkuvuutta tai vain helpottavat arkea. Spontaanit ja yllättävät jutut ovat mahtavia, eivätkä arjen pikkuhelpottajat millään lailla sulje niitä pois.

Tässä pieni tavallisesta maanantaipäivästäni eilen poikennut juttu, eli oikein kunnon violetit huulet. Kyseessä on Diego Dalla Palman uusi kausisävy, jonka sain kosmetologi-Cindyltä. Tarjoaa kuulemma haastetta jopa mulle ;)

6 vastausta artikkeliin “Rutiineja

  1. Kiitti! :) Mä tässä mietiskelin lisää rutiineja, ja tuli mieleen, että onkohan vähän hälyttävää, että ne kaikki tuntuu liittyvän nukkumiseen ja kahvin juomiseen? xD

   Tykkää

 1. Rutiinit on just parhautta ja mulla ainakin menee herkästi päivä ihan pilalle, jos en esim. aamulla saa juoda aamukahvia rauhassa klo 8:00-8:30 ja samalla lukea sähköposteja. Tai jos lounastauko lyhenee liikaa tai perjantai-iltaa ei saa viettää kotona =D

  Tykkää

  1. No nimenomaan, on ihan outo olo jos joku jokapäiväinen/-viikkoinen juttu muuttuu tai jää pois. Kaikista kamalinta on joku työpalaveri just kahviajan kanssa päällekkäin, ja sellainen siis, jonne ei kehtaa viedä omaa kuppia messissä ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s