Hömppää ja naurua · Koiraystäviä

Tassuterapiaa

Rölli, Jedi ja Riki

Meidän naapurissa asuu Jedi-ranskanbulldoggi. Mulla on joku soft spot ollut aina noihin lyttynaamaisiin bulldoggeihin, ja oonkin hankkinut jonkin asteisen hullun maineen Jedin omistajien silmissä. ”Niin se on se muija, joka aina huutelee parvekkeelta”. Jepjep, just se ;) Oon muutaman kerran varoittanut Jedin omistajia, että saatan dognapata Jedin ja viime sunnuntaina se onnistui ihan luvan kanssa, kun saatiin Jedi lainaksi mukaan meidän kanssa koirapuistoon.

Jedillä ei ollut mitään ongelmaa pärjätä kahden 40-kiloisen amstaffin kanssa, että on se aika kova muija!

Kun tultiin puistosta kotiin, niin Jedin omistaja oli vielä kaupoilla, ja niinpä me ”vastentahtoisesti” otettiin hänet meille vähäksi aikaa leikkimään :)

Jedi tykkää näköjään pehmoista yhtä paljon kuin Riki :)

Aikamoista menoa ja meininkiä… :)

Täytyy ihan hattua nostaa pikkuisen sinnikkyydelle, vuoden ikäinen tyttö laittoi kelpo vastuksen isolle rohnolle! Jedin omistaja kertoi jälkeenpäin, että Jedi on tottunut leikkimään tanskandoggiuroksen kanssa..se selittääkin aika paljon :)

Muumi kuoli, mutta mulla oli ihan huippukivaa <3 Ja Jediä saa kuulemma toistekin lainaan, jeee! Jedin omistaja sanoi, että sunnuntain jälkeen J on ollut aina tulossa meidän rappuun ohi kävellessään. Hänkin tykkäsi leikkiä Rikin kanssa awwwww :)

2 vastausta artikkeliin “Tassuterapiaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s