Huulipunat · MAC · Meikkijuttuja

Kaksi ihanaa huulikiiltoa

Tajusin tässä, etten ole täällä blogissa vielä esitellyt kahta ihanaa huulikiiltoani, vaikka olen ostanut ne jo kesällä. Ja MACin tuotteilla jatketaan ;) Ja ei, mulla ei ole mitään sponssia sieltä haha.

Persikanvärinen kiilto on Pro longwear lipglass sävy Persistent peach. Kyseessä on pitkäkestoinen huulikiilto, jollaista mulla ei ole koskaan ennen ollutkaan. Kyllähän se pidempään pysyy kuin normaali kiilto, mutta ei tietysti vedä vertoja (pitkäkestoiselle) huulipunalle. Huulissa kiilto näyttää tältä

Toinen kiilto on Sheen supreme lipglass sävy Mango sheen. Olen ihan tykästynyt tähän levityspäähän ja kiillon tosi ohueen ja keveään koostumukseen, tällä saa aikaan todellisen wet look -efektin :) Itse asiassa mun piti katsoa MACillä käydessäni onko näitä vielä muissa sävyissä (vai oliko kyseessä vain kausituote), jos ostaisin toisenkin :) Huulilla mulla on Mango sheeniä ainakin tässä kuvassa.

Mä viettelen lomapäivää, ja ylläri ylläri vetäisin perjantaina kivan pikkuflunssan ja tää päivä menee aika lailla lepäillessä. Siivota piti, mutta saa nähdä jaksanko, ja toisaalta kannattaako..olisi kiva kuitenkin olla edes jossain kuosissa huomenna töissä.
Kivaa viikon alkua :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s