Kahvilat · Ruoka ja juoma · Shoppailut · Superyellow

I love me -messutuliaisia

Mun, äitin ja siskon messupäivä oli syytä aloittaa kunnon tankkauksella Fazerin brunssilla. Tykätään Fasun brunssista eniten, ainoa miinus on paikan rauhattomuus ja aika kova hälinä. Mutta jos sen blokkaa, niin muuta pahaa sanaa ei brunssista voi sanoa. Harmi, etten tajunnut ottaa kuvia (niistä kaikista kolmesta) kakkupaloista, jotka söin. Hy-vää!

Saaliini messuilta on tässä :) Vähän oltiin pettyneitä siihen, että tuotenäytteitä ja muita ilmaisjuttuja oli äärettömän vähän (vai eikö me löydetty niitä?). Ainoastaan pari LV:n kosteusvoidenäytettä, Olivia-lehti ja design-cokispullot löysivät luokseni. Muistan joskus muutaman vuoden takaisilla messuilla, kun saatiin kaverin kanssa mm. Blistexin normikokoisia huulirasvoja, kosteusvoidetuubeja, lehtiä, jugurtteja, makuvesiä ja kaikkea muuta.

Tahtoo näistä sisustuselementin, tahtoo!

Messujen kohokohta oli jälleen kerran Forsman tean teehuone. Pieni breikki teki terää, kun sai istuutua hetkeksi pöytään, ja tarjoilija toi meille haluamamme teet pöytään hautumaan. Ihanaa! Ostin Forsmanilta inkivääriteetä (tässä vaiheessa N oksentaa ;). Sen pitäisi auttaa kipeisiin lihaksiin ja niveliin sekä poistaa turvotusta. Yes please :) Pukka Cleanse -teetä ostin joogakaupan pisteestä. Olen aiemmin ostanut sitä Ruohonjuuresta ja jäänyt ihan koukkuun! Pukka-ilta on hyvä ilta hahaa.

Löysin myös tällaisen kivan pehmoisen lätsän. Mukava ja söpö päässä. Merkki on minulle entuudestaan tuntematon suomalainen Super Yellow.

Tempurin osastolle olisin voinut jäädä loppupäiväksi makaamaan. Uusi Cloud-patja oli nimensä mukaisesti kuin pilvi, jonka päällä makaa. Siinä kyllä tunsi, miten selkäranka ja mieli lepäävät. Tyydyin kuitenkin ostamaan Ombracio-tyynyn, jossa on myös tuo sama pehmeä Cloud-materiaali sisällä. Mulla on entuudestaan Tempurin Millennium-tyyny, joka kuitenkin on vähän huono mulle siinä mielessä, että tykkään välillä nukkua vatsallani. Ombracio sopii nimenomaan nukkuma-asentoa usein vaihtaville ihmisille ja soveltuu myös mahallaan nukkuville. Kuten Tempur-tyynyihin yleensäkin, menee tähänkin varmaan muutama päivä totutellessa, mutta yhden yön jälkeen kokemus oli tosi hyvä. Nukuin tänään päiväunet ihan tahallaan vatsallani näin kokeilun nimissä. Hyvältä tuntui. Myös Mörkö tykkää Ombraciosta. Mestari ei malta levätä, hänen pitää valvoa, ettei Mörkö keksi mitään hölmön hommia :)

Cloud-materiaalista vielä sen verran, että se sopii todella hyvin niille, jotka vierastavat Tempurin perinteisten tyynyjen kovuutta. Cloud on aina pehmeä ja se on myös muokattavissa, eli tyynyä voi rytätä miten haluaa :)

4 vastausta artikkeliin “I love me -messutuliaisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s