Kenkiä · Päivän meikki · Shoppailut · Sorel · Superyellow

TGIF!!

Perjantai, tuo päivien Roll Royce. Eikä taas kerran hetkeäkään liian aikaisin :) Tänään oli aikamoinen ylläri katsoa ikkunasta ulos ja huomata, että maa oli ihan valkoinen! Kyseessä ollut ensi”lumi” oli enemmänkin loskaa ja kiitin onneani, että olin ehtinyt saada Spartoo.fi-sivustolta tilaamani Sorelin kengät juuri edellisenä päivänä.

Kengän sisällä oleva huopaosa pitää varpaat taatusti lämpiminä :)

Kyllästyin nimittäin alkusyksystä ihan totaalisesti siihen, että mulla oli joka helkkarin päivä samat (viisi vuotta vanhat) kumisaappaat jalassa. Mitkään muut kengistäni eivät pidä vettä yhtään, tai sitten ovat liian herkkiä altistumaan sateelle. Niinpä päätin hankkia vedenpitävät kengät, jotka eivät ole kumpparit. Asian selvittelyn jälkeen päätin haluavani nimenomaan Sorelit, ja kuinkas ollakaan jouduin näkemään taas ”vähän” vaivaa mieleisten (ja oikean kokoisten) kenkien löytämisen eteen. Loppu hyvin kaikki hyvin, jee!

Olen myös päässyt käyttämään I love me -messuilta ostamaani hattua.

Pakko näyttää..työpaikalla tehtiin kalenteritilausta ja mä tilasin -yllätys yllätys- pinkin :) Ihanaa kun saa jo ensi vuoden puolelle ulottuvia juttuja merkittyä ylös. Ilman kalenteria mä en varmaan edes muistaisi missä asun hahaaa.

TGIF, zen ja sillee. Kivaa alkavaa viikonloppua possukat :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s