Ruoka ja juoma

Moni kakku päältä kaunis

Niinkuin nyt nämä Niia`s cupcakes. Kävelin tällä viikolla yhtenä päivänä Forumissa ja huomasin uutukaisen myyntipisteen. Nämä kuppikakut (hahaaaa) näyttivät NIIN herkullisilta, että pysähdyin niille sijoilleni ja ostin mansikan ja kookoksen makuiset, molemmissa on suklaakakkupohja.

Merkin mainos on tällainen, ja visuaalisen ilmeen lisäksi minut houkutteli myyntipisteelle se, että cupcaket valmistetaan käsin suomalaisessa leipomossa, ja ne ovat vegaanisia ja laktoosittomia.

Kotiin tultuani kuvasin äkkiä herkut ja rupesin syömään kookoksen makuista cupcakea. Ja petyin :( Kuorrutus oli aika hyvää, mutta kakkupohja oli jotenkin aika karsean makuista…älyttömän vahvaa, ja melkein kuin kitkerää. Ihan uskomatonta, että joku noin hyvältä näyttävä juttu (oikeasti ne näytti vielä niin paljon paremmilta, kuin nuo kuvat antavat ymmärtää) onkin sitten ihan blaaaaa sisältä. Mietin vielä, että antaisinko toisen mahdollisuuden jos Niia-neidillä olisi joku toinen kakkupohja valikoimassa. Muistelen, että suurimmalla osalla cupcakeista oli suklaapohja, mutta saattaisi siellä joku poikkeuskin olla. Blaa.

Onko kukaan muu maistanut näitä? Kiinnostaisi tietää, voiko tuo suklaakakku (oikeastaan sana suklaa voisi olla lainausmerkeissä haha) olla oikeasti jonkun mielestä hyvää!?

2 vastausta artikkeliin “Moni kakku päältä kaunis

  1. Ihanan näköisiä kyllä ovat! En ole kokeillut Niia’s-merkkisiä koskaan, hyvä tietää, ettei ehkä tarvitsekaan…Suklaapohja ja paksu päällyste näyttää ja kuulostaa vaan niin mahdottoman herkulliselta!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s