Muoti/vaatteet · Päivän look

Kukkaketo legginseissä

Miksi legginsien pitää olla aina mustat? No eihän niiden pidäkään, mulla ne vain sattuu olemaan lähinnä mustia höystettynä yhdellä harmaalla parilla.

Joten nämä kaverit nähdessäni H&M:n nettisivuilla, olin pakotettu tilaamaan ne :) Jostain syystä mulla on toppeja kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta neuleosasto on lähinnä harmaata ja mustaa. Boooooring. Tai siis helppoa pukeutumista kuin mikä, mutta jos kaipaa pientä väripiristystä pukeutumiseen, ollaan aika heikoilla. Näihin leggareihin voi huoletta yhdistää mustan tunikan ja harmaan neuletakin ;)

Töihin lähdössä klo 07.00, mistä syystä olin näköjään jo kuvausvaiheessa onnistunut rajaamaan naamani pois kuvasta. Muuten olisin varmaan tehnyt sen jälkikäteen hahaaa. Henkan tilauksesta kaappiini jäi myös yksi ihana neule, joka on tosin liian lämmin vielä näille lokakuun keleille. Ja sekään ei ole musta eikä harmaa, jei :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s