Yleinen

Pretty please?

Joo joo tiedetään, kaikkea ei saa, mitä haluaa. Itse asiassa oon siitä tuskaisen tietoinen.. ;) Vihjasin aiemmin, että mulla on mielessä eräs hintava hankinta syksyksi. Oikeastaan olisi kolmekin, ja läväytän nyt muutaman kuvan teidän katseltavaksenne ja jospa tässä samalla itsellekin selviäisi kohteiden prioriteettijärjestys :).

Tai kokomustana…

Elikkä Acnen Pistol-buutsit, Alexander Wangin Rockie-laukku ja Odd Mollyn Lovely Knit. Siinäpä sitä on meikäläiselle pähkinä purtavaksi ;)

Kuvat Acne, Alexander Wang ja Putiikki Rannalla

8 vastausta artikkeliin “Pretty please?

 1. Kivakiva, miksköhän Blogger heittää osan postauksesta jonkun ihmeen ”lisätietoja”-linkin taakse..? Tutkimattomat ovat tietotekniset tiet :P

  Tykkää

 2. Kaikki on kovasti sun näkösiä!! Question: mitä tarviit tällä hetkel ehdottomasti eniten? – Nilkkureita, laukkua vai neuletta? B-)

  Tykkää

  1. Hyvä pointti! Sanotaanko, että tarvejärjestys olisi 1) neule, 2) nilkkurit ja 3) laukku. Ja sitä paitsi laukku on niin hintava, että tarttee vähän säästää ;) Toinen juttu on se, että kuvassa ihanalta näyttävä juttu ei välttämättä ole ihana mun päällä/jalassa, joten sekin ratkaisee aika paljon. We`ll see :)

   Tykkää

  2. :) Joo, tosta neuleesta oon haaveillu varmaan kaks vuotta ainakin..! Buutsit olis ihan jokapäiväiseen käyttöön (lue: silloin kun ei sada tai oo liukasta), mutta täytyy kyllä tosi tarkkaan sovitella, että onko ne oikeesti niin hyvät jalassa, että nillä vois kanssa kävellä. Kun tota kävelyä tulee kuitenkin joka päivä jonkun verran, ja siksipä suosinkin Converseja yleensä :P

   Tykkää

  3. Noi ekat buutsit on NIIN hienot. Jossakin blogissa näin samantyyppiset punasina – nekin oli aika päheet mut itte ihastuin näihin ekoihin sun blogissa. Mä ainakin ite oon jo pitkään etsiny korollisia kenkiä joilla pystyis kävellä – eli tarkottas ainakin että koron tulis olla tukeva. Ja noihan on just semmoset! Eli osta sä se neule nii voiks mä ostaa noi buutsit ;D Ja laukun Riki ostaa sulle joululahjaks..ups, sori, paljastin :D

   Tykkää

  4. Oot varmaan lueskellut Pupulandiaa, nimittäin Jenni osti juuri viikonloppuna Acnen punaiset Star-kengät :) Jennin mielestä ainakin ne Starit on paremmat jalassa kuin nää Pistolit, mutta sen näkee sitten kun sovittaa, että mikä omalle jalalle sopii..Voi kun jo pääsis kaupoille vähän tsekkailee ja sovittelee…..Ahahahhahaha, kylläpäs Riki on saanut sievoisen summan säästettyä viikkorahoistaan! ;D Hän on niin ihana, että mieluiten ostaa jotain kivaa mammalleen, eikä esim. osta itselleen kymmentä uutta pehmoa <3

   Tykkää

  5. No siellähän mä ne näin! Totta! Juu Rikipoika on säästäny! Ja Hän sanoi et joutuu ehkä pikku lainankin viel ottaa et saa mammalle lahjan :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s