Avautumista · Päivän look

Syysihminen. Not.

Töttöröö! Viime postauksesta on vierähtänyt enemmän aikaa kuin laki sallii. Mulla on ollut kaikenlaista, sairastumista, kiirettä, velvollisuuksia, angstia, you name it. Olin jo tekemässä tänne avautumispostauksen siitä, kuinka mikään ei kiinnosta eikä huvita. Mutta mua ei edes huvittanut tehdä sitä postausta.

Mä en todellakaan, ole koskaan ollut, mikään syysihminen. Pimeys, ankeus, sateisuus, väsymys ovat sanoja, jotka syksyyn yhdistän. Myös mun iho vihaa syksyä, ei olla parhaimpia kavereita oltu viime aikoina. Mun pukeutumista on viimeisen reilun viikon kuvannut sanat ”metsien mies” (ahhahaaa). Mustat kumisaappaat, tummat farkut, army-vihreä sateen- ja tuulenpitävä takki. Yritäpä siitä nyt sitten repiä jotain kiinnostavaa, joka kannattaa jakaa. Vaikeeta on :) Tänään laitoin niiden saappaiden ja vihreän takin seuraksi pinkit byysat, piristää vähän ankeaa olemustani.

Rannekoru sävy sävyyn :)

Eli TGIF ja silleen, ihanaa että saa nukkua. Vttu mä oon vanha. Ja tylsä ja ankea. Ja nauran täällä ääneen sille :) Kivaa viikkistä sikapossut!

4 vastausta artikkeliin “Syysihminen. Not.

  1. Heh, mä oon taas ihan liekeissä, kun on syksy ja saa ihan rauhassa olla ankee ja tylsä ja möllöttää himassa… Kesällä on aina niin pirun huono omatunto möllöttää, kun koko maailma ympärillä julistaa: ”on NIIIN ihana ilma ja pitää ottaa kaikki irti, kun Suomen kesä on NIIIN lyhyt ja ulkoilla varastoon ja tehä ihan sikana kaikkee hullun mageeta ja ja ja” =D Kynttilät kehiin, kirja kainaloon ja sohvalle sanon mä =) (Taidan kyl olla todella vanha ja väsyny… Ja pirun ylpee siitä!)

    Tykkää

    1. Haha, ymmärrän kyllä ton pointin! On vaikee olla kirja kädessä kotona, kun joka puolelta julistetaan miten IHANAA on ottaa aurinkoa Hietsussa tai juoda bisseä terassilla. Tosin viime vuosina oon ottanu sen asenteen, että jos mua väsyttää ja haluan olla kotona, niin teen sen oli sää mikä hyvänsä. Ja se sää saisi aina olla reilu 20 ja aurinkoista kitooos ;)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s