Batiste · Burt`s Bees · Hiukset · Käsivoiteet

Rakkautta ensi nuuhkaisulla

Oletteko ostaneet matkoilta tuliaisiksi Burt`s Bees -tuotteita? Minä en, mutta olen kyllä kuullut näistä supersuosituista, mehiläisvahan ympärille kehitetyistä tuotteista. Huomasin viimeisimmästä Kicksin asiakaslehdestä, että merkin tuotteet ovat saapuneet Suomeen (Kicksin lisäksi myös ainakin Stockmannille) ja ajattelin heti, että tätä täytyy testata. Viimeinen niitti oli Karkkipäivä-blogin kirjoitus aiheesta, Jos Sanni tykkää, niin jutun on PAKKO hyvä ;)

Mulla oli sopivasti käsivoide ihan lopussa, joten se sai luontevasti olla ensimmäinen testaamani ”BB”-tuote. Nuuhkaisin Beeswax & Banana hand cremea, ja ostopäätös oli tehty :) Ja kuulkaa en ole pitkään aikaan ollut näin liekeissä mistää kosmetiikkatuotteesta, olkoonkin että hyviä tuotteita eteeni tipahtelee aika usein. Hyviä puolia piisaa, nimittäin

1) tuote on 100 % luonnon raaka-aineista tehty
2) tymäkkä hiusvahaa muistuttava koostumus ei taatusti valu laukkuun ja sotke sen sisältöä
3) käteni eivät varmaan koskaan ole olleet näin pehmeät
4) tuote muodostaa ikäänkuin kalvon ihon pinnalle, joten uskon, että talviviima ei pääse kuivattamaan käsiä niin pahasti
5) se tuoksu.. :)

Sainko vakuutettua teidät? :)

Ainiin hei 6) purkki on söpö!! :)

Samalla reissulla ostin myös tykkäämästäni Batiste-kuivashampoosta kirsikantuoksuisen version. Tällaiselle kuivashampoon suurkuluttajalle, joka on myös tuoksudiggari, nuo Batistet ovat napakymppi! Edellinen kuivikseni oli kesäinen kookokselta tuoksuva Tropical ja vaihtoehtoja on monia muitakin.

Note to self: jos mikään muu ei piristä, niin kosmetiikka toimii aina. Ainakin mulla :) Mitkä teidän aseenne ankeutta (lue: syksyä) vastaan ovat? Vinkit otetaan ilolla vastaan!

8 vastausta artikkeliin “Rakkautta ensi nuuhkaisulla

 1. Jos mun olis pitänyt postata aiheesta ”mehiläisvaha”, niin ainoo mitä olisin keksinyt olis ollut ne pentuna käärityt mehiläisvaha-kynttilät… :) :) :) Aina oppii jotain uutta :) -p

  Tykkää

 2. Mä oon käyttäny noita BB tuotteita ja tykänny kovasti! Mutta tota sun mainitsemaa en oo koikeillu joten se on pakko varmaan ostaa :-) Banaanintuoksu!!! Ja kirsikkakuivashampookin kuulostaa tosi ihanalta – hitto kun joskus Kerkeisi kosmetiikkaostoksille niin ostaisin kyl noi molemmat!

  Tykkää

 3. Tilasin joskus jostain nettikaupasta semmosen lahjapakkauksen missä oli kaikkee mahdollista shampoosta päivävoiteeseen, siis sellasii pikkupurkkeja. Ne oli kyllä kaikki tosi hyviä :) Eniten jäi mieleen huulirasva, päivävoide ja jalkarasva!

  Tykkää

  1. Okei, kiva kuulla, että muutkin tuotteet on hyviä! Se huulirasva on ainakin sellanen ”kulttituote”, että täytyy varmasti testata! Ja suihkugeeli ja vartalovoide kiinnostaa kanssa.. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s