Yleinen

Mullako liikaa tavaraa?

On muuten hienoa, että vaatehuoneen ja vaatekaappien tila on rajallinen. Muuten ei olis mitään kannustinta käydä niitä läpi, ja myydä tarpeettomat pois. Heräsin todellisuuteen tänään, kun tajusin, että mulla ei ole tilaa yhdenyhdelle uudelle vaatteelle ennenkuin kuin karsin olemassa olevia roippeita huolella. Jumankauta mä yllätyn aina uudelleen ja uudelleen miten paljon turhaa kamaa kaapeista löytyy kun vähän viitsii tonkia. Varasin kirppispöydän kotini lähellä sijaitsevalta itsepalvelukirpparilta, ja toivon mukaan ihmiset ostaa ihan ihan kaiken, mitä mulla on :)

Jos luitte yllä olevan tarkasti, saatatte arvata, että mä punon juonia syksyisten vaatehankintojen suhteen..;) Niistä lisää sitä mukaa kun salakavalat juoneni etenevät hahaaa!

4 vastausta artikkeliin “Mullako liikaa tavaraa?

  1. Voin lähettää mun maman sinne päivittelee, et voivoi ku sulla on sitä vaatetta ja tavaraa! :E Ku mä muutin takas himaan, ni mun vaate- ja tavaramääristä valiteltiin, vaik olin myyny niistä varmaan lähes puolet kirpparilla. Yritin sanoo, et hei – näkisitpä parin mun kaverin komerot, et kyl mulla on suhteessa aika pieni määrä… :D

    Tykkää

    1. Hahaa!! Mä myönnän, että vaatteita ja kenkiä on aika paljon =). Mutta omasta mielestä (?) mulla ei sellasta sekalaista sälää oo kauheesti, toki nyt kaikenmaailman lasiesineitä ja kynttilälyhtyjä ja pehmoja jonkin verran on ;)Tajusin, että siitä on vuosi, kun viimeksi myin vaatteita kirpparilla, vaikka yleensä oon kaksi kertaa vuodessa tehny vaatekaapin tehotyhjennyksen. Nyt sitten saakin laittaa rojua pois oikein asenteella!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s