Koiraystäviä

Olen Nemo, hauska tavata!

Kävin pari päivää sitten katsomassa siskon uutta hauvavauvaa…

Minun nimeni on Nemo ja olen yhdeksän viikkoa vanha <3 Istun tässä sanomalehtien päällä, mutta en muuten varmaan pissaa kun te katsotte :)

Nemo on valkoinen paimenkoira ja hänen turkkinsa tuntuu pumpulilta. Aivan ihana kaveri. Mä kyllä yllätyin vähän miten iso se jo oli, vaikka tiesin tietysti että rotu on iso. Silti on hassua, miten koira voi yhdeksässä viikossa kasvaa pikkuisesta marsusta tuollaiseksi jässikäksi, Nemo on jo isompi kuin monet pikkukoirat :)

Käsipäivää

Anturat olivat ihan samettisen pehmeät… Jos tästä tekstistä ei vielä tullut ilmi, niin mulla on aika jäätävä koirakuume. Vaikka mulle tuleva koira olisi ihan eri rotuinen ja oloinen, niin koiravauvan näkeminen ei kyllä auta mun kuumeeseen ollenkaan. Huoh :)

Sain Salla-tädiltä köysilelun

4 vastausta artikkeliin “Olen Nemo, hauska tavata!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s