Kahvi · Kynnet · Muoti/vaatteet · Reissut · Shoppailut

Tallinnan tuliaisia

Mä haluan käydä ratsaamassa siskojen valokuvat Tallinnan reissultamme ennenkuin laitan kuvia tänne. Mutta shoppailusaalista voin kyllä jo esitellä, joten tässäpä tulee :) Ostin mielestäni aika maltillisesti, mutta kivoja juttuja kyllä!

Mä oon aina ihan hohteessa, jos ulkomailla tulee vastaan kahvikauppa, niin nytkin :) Kohvieri-kaupassa oli iso valikoima kahveja ja teetä ja bonuksena todella ystävällinen palvelu. Ostin kahta erilaista makukahvia, minttusuklaata ja kookossuklaata. Makukahvien maut tuoksuivat todella aidoilta, eikä miltään esanssilta. Myyjä kertoi, että papujen kanssa on paahdettu kutakin maustetta, että maku on imeytynyt papuun, eikä joukkoon ole lisätty kaikenmaailman jauheita. Tykkään!

Seuraavaksi suuntasin Pull&Beariin (mun ehdoton lempparikauppani ulkomailla Stradivariuksen ohella), josta ostin nämä kahdet housut ja neuleen. Vaaleanharmaat pehmoiset housut ovat hiukan vajaamittaiset, baggy-malliset ja kerrankin mulle istuvat. Yleensä tuollaisia chinos-tyyppisiä housuja sovittaessani vaivun aika lailla epätoivoon, jotenkin ne eivät vain pue minua. Sinänsä näiden housujen käyttöaika alkaa olla tältä kesältä ohi, mutta tuleehan näitä kesiä :)
Neuleessa ihastuin yläosan pitsineulokseen ja hapsuihin, ja neuleita tarvitsisin oikeastaan lisääkin…
Kuviolliset housut muistuttavat vähän yöpuvun housuja, ja niissä tykkään kaikesta :) Lahkeissa on kivat resorit, takana söpöt taskut ja sivutaskuissa vetskarit, että pysyy pikkutavarat siellä paikoillaan. Myös väricombo lila, koralli ja vihreä miellyttävät silmää.

Käväistiin pikkusiskon kanssa Hello Kitty -kaupassa, ja ostimme molemmat tällaiset kynsienkoristelusetit :) Noi kissanpäät on NIIN liikuttavat =)

Tällaisia ostoksia Tallinnasta, palailen varmaan huomenna Tallinna-aiheeseen kunhan saan lisää kuvia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s