MAC · Meikkijuttuja · Shoppailut

Juhlameikki suunnitteilla

Ystäväni Laura menee naikkariin muutaman (!!) viikon päästä. Esittelin teille aiemmin tyylikästäkin tyylikkäämmän polttarilookkini. Itse häissä sen sijaan olisi tarkoitus oikeasti näyttää ihan ihmiseltä ;) Vaatekaappini ratsattuani päädyin siihen, että laitan päälleni mekon, joka on laventelinsininen. Jo pelkkä sana sai mut pyyhkimään kylmää hikeä otsalta, mitä ihmettä mä sudin naamaani tuollaisen mekon kanssa? Apuun riensi hovimeikkaajani Jannika MACiltä. Ei mennyt kuin reilu vartti, niin koko meikki oli suunniteltu poskipunaa myöten!

Mun meikkiarsenaali on sen verran laaja, että kaikki muut värit ja tuotteet multa löytyy, eli täysin erilaiseen meikkiin kuin mitä mulla koskaan on ollut, tarvitsi ostaa vain nämä kaksi luomiväriä. Tiesittekö te, että MACin luomivärejä saa nykyisin näissä ihanissa paleteissa? Paletteja on kahdelle, neljälle ja kuudelletoista luomivärinapille, ja näiden kahden luomarin hinta tuli kaksi euroa halvemmaksi paletin yhteydessä kuin erikseen. Ja totta kai paletti on myös luontoystävällisempi vaihtoehto, kun siihen voi täyttää uudet luomivärit entisten loputtua. Tykkään! :)

Mä en tajua mitä mä tässä bloggailen, kun muutaman tunnin päästä pitäisi olla jo menossa kohti satamaa… lähden nimittäin muutamaksi päiväksi minilomalle Tallinnaan :) MACin uutukaiset luomivärit lähtevät mukaan, että pääsen testaamaan niitä heti!

Kivaa viikkistä kaikille (ja hei, mä selvisin ekasta työviikosta, hyvä minä!), palataan ensi viikolla Tallinna-postauksen muodossa :)

4 vastausta artikkeliin “Juhlameikki suunnitteilla

 1. Ihanat luomivärit!!! Ja kätsä toi pakkaus!! Mä oon haaveillut et olis semmonen mihin noi MUSin paletit sais. Niitä on jo aika monta ja ärsyttää aina kääntää jokaisen pohja kun ettii jotain tiettyy sävyy. TAI miksei musin väreis oo tota läpinäkyvää korkkia/kantta! Miks mä en keksi sitä laventelimekkoa?? :)

  Tykkää

 2. Haha, MUSilla on sellanen paletti kyllä, mulla on se :) Ja mun mielestä uusissa pakkauksissa on läpinäkyvä kansi, näemmä et oo ainoa, jota musta kansi on häirinny :DMä en oo koskaan käyttänyt sitä mekkoa vielä :)

  Tykkää

 3. Jejee, ootan jo kuvii sun häälookista!! Kävin muuten eilen Stockan Macilla ja varasin heti Jannikan mun meikkaajaks sinne E:n häihin! Suunniteltiin vähän sitä meikkii jo, enkä malta oottaa lopputulosta – me so happee! :))

  Tykkää

  1. Mahtavaa, et olis voinut paremmin meikkaajaa valita :) Koska ne häät on, ens viikon la?Mä tosiaan ajattelin (jos vaan aika riittää) käyttää huomisen juhladinnerin hyväkseni ja harjoitella tota meikkiä. Katsotaan miten onnistuu.. Paree ois ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s