Reissut

Kööpenhamina on my mind

Mulla asuu sukulaisia Roskildessa Kööpenhaminen lähellä. Käyn yleensä siellä kerran vuodessa, mutta nyt viime visiitistä on vierähtänyt aikaa melkein kaksi vuotta. Tilanne korjautuu tänään, koska tää tyttö ottaa heti irtioton arjesta ja suuntaa ekoiksi lomapäiviksi Tanskaan! :) Tällaista siellä on, eli kuvia vuosilta 2008-2010..

Kahvittelua (brunsseja!), ulkona istuskelemista, kauniita rakennuksia ja tietysti sukulaisten seuraa. Myös tietyt sisustus- ja vaateliikkeet huutavat jo mun nimeä ;) Ei paremmasta väliä! Palaillaan tossa viikon päästä, kivaa viikkoa kaikille!

2 vastausta artikkeliin “Kööpenhamina on my mind

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s