Päivän look · Sisustus ja koti

Hikiliikkuja

Kävin maanantaina pitkästä aikaa puntilla. Viime kerrasta oli sairasloman takia vierähtänyt nelisen viikkoa ja vähän etukäteen jännitti miten jaksan. Töistä lähtiessä tokaisin pomolle, että toivottavasti en kuole salille, mihin pomo vastasi, että älä nyt ennen lomaasi kuole, aikaisintaan vasta sen jälkeen =D

Maanantai oli tosi kuuma päivä ja salin trooppinen ilmasto yhdistettynä liikuntataukoon oli kyllä oikeastikin aika tappava yhdistelmä. Mutta selvisin. Jalat ei tosin meinanneet enää kantaa salilta kotiin :)

Ostin viime viikolla nämä oranssit sortsit ja totesin, että on aika kiva yhdistelmä laittaa ne caprimittaisten urheilutrikoiden päälle. Ei ole yhtään niin alaston olo kuin ilman sortseja ehkä olisi (varsinkin jos on neljä edellistä viikkoa vain maannut himassa ja syönyt ;)

 Eilen ostin itselleni neilikkakimpun alkaneen loman kunniaksi. Ai että kun mä rakastan kauniita kukkia. Piristää sekä mielen että kodin, suosittelen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s