Asusteet · Avautumista · Sisustus ja koti

Avautumista ja uusi hopeinen clutch

Jaahans. Pahoittelen pientä taukoa bloggailussa, olin ja olen äkillisesti alkaneella sairauslomalla (tai milloinpa ne nyt juuri tiedossa etukäteen olisi heh) ja nyt vasta jaksan istua vähän koneellakin. Olen aiemmin täällä todennut, että ainoa hyvä puoli pitkässä sairauslomassa on sympatiakukat.

Tällä kertaa sain neilikoita, jotka kuuluvat lempikukkiini. Muistatteko Sinkkuelämää-jakson, jossa Charlotte tylytti neilikat alimpiin pohjamutiin..ei pysty ymmärtää :) Ja kyllä, myös nuo lilat kukat ovat neilikoita, vaikka ei heti ensi näkemältä uskoisi!

Tällä kertaa olen keksinyt toisenkin hyvän puolen saikkulaisena olemisessa. Nimittäin sen, että mun luona käy vieraita. Se on ihan parasta. Ne keittävät mulle kahvia, makaavat seurana lattialla ja naurattavat jutuillaan. Ne saattavat olla darrassa, itsekin saikkulaisia, muuten vaan kiireisiä, mutta ne tulevat silti. Kiitos <3

Ja ettei nyt mene ihan täysin hempeilyn puolelle, katsokaapa miten ihana juttu paljastui H&M:n paketista, jonka poikakaveri ystävällisesti haki postista mulle :)

Iso hopeinen clutch! Tykkään ihan älyttömästi, ja jopa tällaisen kassialmankin vermeet mahtuu taatusti tähän veskaan. Nyt kun vaan pääsisi täältä kammiosta vielä uloskin…

8 vastausta artikkeliin “Avautumista ja uusi hopeinen clutch

 1. Mä en kanssa voi ymmärtää, miten joku ei tykkää neilikoista!! Ne on musta aivan ihania =) (Ja pakkoo heittää pienenä mainoksena, että Kukkakauppa Marja Leksis on myös tämän kimpun myyjä.) Niin ja toi clutch on sairaan pähee!Saikkuvieraat on kyllä parhautta <3 Tosin hankalinta on, jos nauraminen sattuu, eikä sais naurattaa ja sillon tietty tulee hauskimmat jutut mieleen… Kuten ehkä muistat myös kerran äitin kanssa =)

  Tykkää

  1. Todellakin, niin ihania kukkia myyvät ja kimppuja tekevät, että kannattaakin vähän mainostaa!!Haha, muistan kyllä tilanteen, mutta juttua en tarkalleen… mulle tulee mieleen jotenkin mummo ja lenkkeily, oonko oikeilla jäljillä? :D

   Tykkää

  2. No siis niit tilanteita on varmaan ollu useempi, mut yks oli ainaki siel Meikussa, kun jäbä kysy, et saiks mutsi ihan ite valita sen sairaala-asun värin =D Ei se täs kuulosta yhtään hauskalta, mut sillon se kyl oli…p.s. Käytiin muuten tänään taas siellä samassa rehukaupassa. Nyt tarttu mukaan orkidea =)

   Tykkää

  3. *Huutonaurua* No onhan toi nyt ihan helv**in hauskaa! :D Varsinkin kun tietää hyvin kuin chicejä sairaalakledjut on :D Mut samalla keikalla oli myös joku läppä liittyen mummon kuulumisiin ja olisko liittynyt siihen, että se haluaisi mennä mökille ja me tokaistiin, että se salee lenkkeilee sinne :DKyllä jäbän kelpaa..pitäisköhän munkin antaa tolle mun lähikukkakaupalle mahdollisuus, ties vaikka yllättyisin yhtä iloisesti :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s