Sisustus ja koti

Pioneja ja lapsuusmuistoja

Oi ilon päivää!! Sisko oli käynyt läpi varastoa, joka oli ollut isällämme käytössä aiemmin. Ja mitä sieltä löytyikään.. meidän vanhoja kirjoja, joiden luultiin olevan heitetty jo vuosia sitten roskiin jonkun muuton yhteydessä.

Toki tässä on vain pieni murto-osa meidän vanhoista kirjoista, oltiin nimittäin lapsena aikamoisia lukutoukkia. Itse asiassa täytyy sanoa, että ”jo lapsena”, sen verran paljon nykyisinkin molemmat luetaan :) Oli miten oli, nämä muutamat kirjat tekivät mut tosi tosi iloiseksi.

Ja katsokaapa miten ihania pioneja! Siskon kodin lähellä on sellainen ihan super kukkakauppa, joten mä tein tilauksen muutamasta pionista, kun pari päivää sitten tuli kukkafiilis :).

Nää on niin kauniita, voisin vaan tuijotella niitä! :)

4 vastausta artikkeliin “Pioneja ja lapsuusmuistoja

  1. Noi pionit on vaan ihan mielettömän ihania!! =D Tuli taas sellanen olo, et vois ostella kukkia ihan omaksi ilokseen vähän useemmin. Varsinkaan kun ton kukkakaupan rehut ei oo hinnalla pilattu =)Mietin tässä, et vois ottaa jonkun Muumi-kirjan uudelleen lukuun ja kattoa, kolahtaako ne samalla tavalla kun lapsena =)

    Tykkää

    1. Kyllä! Se on jännä miten paljon tuoreet kukat piristää kotia ja mieltä :)Ja mietin ihan samaa, mä aion lukea ton Taikatalven feat. Mörkö <3

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s