Avautumista

Tiukkoja kysymyksiä

Kaverini Leonida vastaili blogissaan kaverinsa keksimiin kysymyksiin ja keksi sitten omat 11 kysymystään, joihin hän toivoi mm. minun vastaavan. Joten tässä tuleepi, vähän erilainen postaus :)

1. Miksi halusit tulla isona ollessasi lapsi?
Varmaankin lastentarhanopettajaksi, koska olen lapsesta asti tykännyt (pienemmistä) lapsista. Opettaja oli listalla myös. 

2. Miksi haluat tulla isona?
Hyvä kysymys. Mulla on plan B, eli jos nykyinen ala rupeaa tosissaan nyppimään, menen meikkaajakouluun ja alan meikkaajaksi :). Myös stylisti tai muotilehden kauneustoimittaja olis kivoja ammatteja. 

3. Mikä elämässäsi tuo sinulle energiaa ja mikä sitä syö?
Energiaa tuo hyvä kahvi (mieluiten ystävän kanssa nautittuna), loma, koirani Riki ja päivät, jolloin saa nukkua pitkään. Energiasyöppöjä ovat stressi (jota on liikaa), lyhyet ja huonot yöunet, terveysongelmat (omat ja läheisten) ja se, että kalenteri on kroonisesti liian täynnä.


4. Jos suksi ei luista, missä vika?
Noista yllämainituista energiasyöpöistä.

5. Varhaisin muisto lapsuudestasi?
En ole varma onko tämä varhaisin, mutta muistan kun ehkä 4-5-vuotiaana opin ajamaan ilman apupyöriä :)

6. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?
Sellainen, joka saa nukkua paljon, ottaa rennosti ja hengailla. Ehkäpä koira? :)

7. Jos saisit valita urasi tai koulutuksesi alusta uudelleen, mitä valitsisit?
Härregyyd, täällä ollaan perimmäisten kysymysten äärellä. Emmä vaan tiedä. Varmaan eläinlääkäri!

8. Kahvia vai teetä?
Ks. kohta 3.

9. Julkinen terveydenhoito vai yksityinen? Vaiko työterveyshuolto?
Kaikilla näillä on mielestäni oma funktionsa ja itse käytän kaikkia kolmea vaivan/sairauden mukaan.

10. Millainen olisi ihannemaasi?
Suomi, mutta Etelä-Ranskan ilmastolla. Kesävaatteilla tarkenisi maaliskuusta lokakuuhun, eikä niinkuin Suomessa, että heinäkuun puolesta välistä heinäkuun loppuun ;). Ilmastoa lukuunottamatta fanitan Suomea ihan kympillä, tää on hyvä maa olla ja elää.

11. Oletko onnellinen?
Nyt mun on kyllä pakko vastata, että enpä ole. Toivottavasti tähän asiaan saadaan muutos ennemmin tai myöhemmin.

Homma toimii kai niin, että nyt mä keksin 11 kysymystä, ja kerron keiden haluaisin näihin vastaavan. Vastata voi omassa blogissa tai kommenttiboksissa. Kysymykset tulee tässä:

1) Mikä on ollut elämäsi paras päivä ja miksi?
2) Mitä asiaa kadut?
3) Mistä ruoasta et voisi ikinä luopua?
4) Mikä saa sinut aina, vaikka miten kamalana päivänä, hymyilemään?
5) Lempi tv-ohjelmasi?
6) Kamalin tyylimokasi?
7) Meikkaatko aina, voi voitko ilman stressiä poistua kotoa au naturel?
8) Mitä olet keräillyt tai mitä keräilet nyt?
9) Minkä luonteenpiirteesi toivoisit voivasi muuttaa?
10) Viihdytkö yksin?
11) Lempinäyttelijäsi?

Mulla ei kovin monta bloggaavaa tuttua tai kaveria ole, mutta toivoisin, että ainakin Nefer ja Laura vastaisivat näihin. Ja toki blogittomatkin voivat ja saavat vastata! Vastauksia olisi tosi kiva lukea :)

10 vastausta artikkeliin “Tiukkoja kysymyksiä

 1. Voi vide, onpa hauska =D Tulee ihan ala-aste mieleen, ku täyteltiin ystäväkirjoja ja slämäreitä… Mä liputan ihan kympillä ton kakkoskohdan jutuille. Siis, että meikkaaja/stylisti olis ihan huikee lisä nykyiseen duuniin!! Ja kyllä me saadaan toi onnellisuuskin kuosiin =)

  Tykkää

  1. Vastaa Reetta noihin mun kysymyksiin, niin pääset osallistumaan Sallan slämäriin! :DOot oikeessa, pitäis varmaan ruveta säästämään sitä meikkikoulua tms varten! Ja mä myös uskon, että paremmat ajat koittaa vielä, sooner or later!

   Tykkää

 2. Dodii, tässä tulee mun vastaukset =D1) Mikä on ollut elämäsi paras päivä ja miksi?* Arghh, onpa vaikee… Yks hyvä oli ainakin se päivä, kun sain gradun palautettua =P2) Mitä asiaa kadut?* Tosi klisee, mut just tällä hetkellä en kauheesti mitään. Aiemmat kokemukset tekee meistä sellasia, kuin nyt ollaan. 3) Mistä ruoasta et voisi ikinä luopua?* Melkein sanosin, että kahvista ja ruisleivästä =)4) Mikä saa sinut aina, vaikka miten kamalana päivänä, hymyilemään?* Tilannekomiikka. Kuten se, että itkuraivareissa istuu rilliensä päälle ja ne menee keskeltä kahtia =D (kokemusta on)5) Lempi tv-ohjelmasi?* Rillit huurussa on ainakin yks parhaista.6) Kamalin tyylimokasi?* Tsiisus, niitähän riittää. Oiskohan ihan valkonen tukka päältä ja musta alta.7) Meikkaatko aina, voi voitko ilman stressiä poistua kotoa au naturel?* Voin poistua, mutten kovin pitkälle =)8) Mitä olet keräillyt tai mitä keräilet nyt?* Nyt varmaan keräilen kirjoja. Pienenä tuli keräiltyä mm. postimerkkejä, hahhahhahahahaaa9) Minkä luonteenpiirteesi toivoisit voivasi muuttaa?* Ehkä kärsimättömyyden10) Viihdytkö yksin?* Tähän voi vastata hyvillä mielin, että kyllä. On sitä kyllä joutunu aika paljon harjottelemaan.11) Lempinäyttelijäsi?* Johnny Depp vie kyllä voiton <3

  Tykkää

  1. Reetta: Näitä ON hauska lukee!! Mä en tiiä oonko edes kuullut tota rillien päälle istumisjuttua, priceless!! :D Liputan myös Mr. Deppiä ja pakko vielä sanoa, että musta-valkotukka oli silloin magee ;) Onneksi niistä ajoista on tultu pitkälle!Nefer: Jejeee! :)

   Tykkää

  2. Hehheheheee, toi klasiepisodi sattu Jyskylässä.. Olin oikeesti ihan itkuraivareissa ja rojahdin sohvalle voivottelemaan, ku kuului *raks*… Kaivoin sitten toisen kankun alta yhen linssin ja sangan ja toisen alta sitten loput. Ja räjähdin huutonauruun =D

   Tykkää

 3. MAHTAVAA :) Hienoo että sait itse vastattua näihin (kysymykset ei tosiaan ollu helppoja!) ja että laitoit homman kiertämään! Vastaan omassa blogissani lähiaikoina :-)))) Ja meikä liputtaa kans kakkosen puolesta, ehkäpä esim se olis sun vastaus kohtaan 11. :)

  Tykkää

  1. Mähän suorastaan rakastan kysellä tälläsiä kysymyksiä ja vastailla niihin, huisin kivaa! :D Ainut, et täällä blogissa ei voi käyttää mun muuten suosimaa ”kaikkien on PAKKO vastata” -uhkausta hahahahahahaaaaa

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s