Batiste · Hiukset · Ihon hoito · L`Atelier des Délices · MUS · Naamiot · Tigi

All time favourites: ihon ja hiusten hoitotuotteet

Lempparituoteasialla jatketaan :) Kerroin viime viikolla suosikkimeikkituotteeni ja nyt on ihon ja hiusten hoitotuotteiden vuoro. Ja näihin pätee sama kuin meikkeihinkin, rima päästä dream teamiin oli erittäin korkealla..

Hiukset:
Tigin Masterpiece-hiuslakka
Hyväntuoksuinen hiuslakka, jossa on hiuslakka ja kiiltosuihke samassa. Pitää kutrit kuosissa, mutta ei muuta niitä tönköiksi.

Tigin Superstar hiuksiin jätettävä hoitoaine
Metsämansikalta tuoksuva hoitosuihke on kiireisten suihkuhetkien pelastus. Suihkussa pikainen shampoopesu ja pyyhekuivaan tukkaan hoitosuihketta. Selvittää tosi hyvin ainakin mun hiukset yksinäänkin, joskus suihkin tätä myös normaalin hoitoaineen lisäksi.


Batisten kuivashampoo ”Tropical”
Olen ollut kuivashampoon nimeen kovasti vannova blondi jo vuosia, mutta Batisten kuivashampoo on uusin tuttavuuteni. Hinta oli niin edullinen (jotain reilun vitosen luokkaa) ja tuoksu i-ha-na, että päätin kokeilla. Ihastuin tuotteeseen heti, ihana keveä koostumus tekee hiuksista näkyvästi puhtaammat, vaalentaa tyveä pikkuisen ja tuoksuu ihanalle kookokselle :) Tukka ei jää klähmäiseksi niinkuin jostain kuivashampoista. Tätä en tosiaan tummatukkaisille suosittele, luultavasti jää kiva valkoinen harso tukkaan.. Tuoksuja on muutama, ainakin marjainen Blush voisi olla kokeilemisen arvoinen.

Fudgen Detox deep cleanser syväpuhdistava shampoo
Olen huomannut syväpuhdistavalla shampoolla pesemisen n.kerran kahdessa viikossa olevan ehdoton juttu. Hiuksiin kerääntyy tosi paljon jäämiä muotoilutuotteista ja varsinkin kuivashampoosta ja hiuspuuterista. Tämä syväpuhdistava kaveri poistaa ne kaikki.

Kasvot:
Vichyn silmämeikin poistoaine vesiliukoiselle silmämeikille
Herkkäsilmäiselle täydellinen hellävarainen tuote. Poistaa silmämeikin tosi hyvin, mutta ei ärsytä, eikä kirvele arkoja silmiä ja silmäluomia.

Make up storen Skin serum
Käytän Skin serumia primerina meikin alla, eli levitän sen päivävoiteen päälle. Olen kokeillut vaikka ja mitä merkkejä, mutta tälle tuotteelle en ole vielä löytänyt haastajaa. Meikki levittyy tosi nätisti ja pysyy pidempään.


L`atelier des delicesin Youth face mask
Naamio tekee ihosta sileämmän, napakamman ja elinvoimaisemman tuntuisen ja näköisen. Loistava tuote esimerkiksi ennen juhlia jos haluat feikata väsymyksen pois :)

Kynnet: 
Magneticin Cuticle oil
Mulle suositeltiin vuosia sitten liuskoittuviin kynsiin Solar oilin kynsinauhaöljyä. Siitä lähtien olen käyttänyt tuotetta ja viime kerralla kyseisessä kynsistudiossa asioidessani minulle kerrottiin, että Magneticin öljy on yhtä hyvää, mutta siinä on karvasmantelin tuoksun sijaan joko aprikoosin tai sitruunan tuoksua. Olen samaa mieltä, tuote on yhtä hyvää, mutta olen jotenkin vuosien varrella niin tottunut haistamaan miedon karvasmantelin nukkumaan mennessäni, että taidan ensi kerralla ostaa taas Solar oilia :) Kynnet ja kynsinauhat todellakin kiittävät säännöllistä kynsiöljyn käyttäjää!


(Feikki)ruskettajat:
Biothermin Sun tan itseruskettava kasvovesi
Tästä tuotteesta en luopuisi ikinäikinäikinä!! Kuulin karmeita uutisia, että tuotteen tekeminen lopetettaisiin tai ainakaan sitä ei saisi enää Suomesta… Mä kyllä aion metsästää tätä kaikilta reissuista ja lentokentiltä, niin paras tää kasvovesi on. Ennen kaikkea sitä on HELPPO käyttää. Sen kuin kaataa kasvovetta pumpuliin ja käy kasvot sillä läpi. Ei tule rantuja vaan tosi luonnollinen hyvänsävyinen päivetys.

Rimmelin Sun shimmer instant tan
Valkoisten kalkkunajalkojen ja muidenkin ruumiinosien pikapelastus! Silloin kun ei ole aikaa itseruskettavalle tai Espanjan matkalle, voi tällä tuotteella feikata käyneensä vähintään pidennetyllä viikonloppureissulla ;) Imeytyy nopeasti ja voilà, sukkikset voi jättää kaappiin :)


Nonniin, nyt on Sallan kosmetiikkakaapit ratsattu :) Pakko muuten vielä todeta, että syy siihen, ettei mukana ollut yhtään kosteusvoidetta tai putsaria, johtuu siitä, että olen siirtymässä yhden merkin käyttämisestä toiseen. Olen siis vielä tutustumisasteella :) Mulla on vähän ongelmainen kuiva sekaiho, joka vaatii käyttämiltään tuotteilta tosi paljon. Siksi ottaa aikaa nähdä konkreettisia tuloksia uusista tuotteistani. Jos niitä tuloksia tulee siis ;)

Kivaa lauantaita, over and out!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s