Ruoka ja juoma · Sisustus ja koti

Maanantai-ilta

Ihanaa, meidän lähi-Alepasta saa nykyään kukkakimppuja! :) Jos ei työpäivän jälkeen/sairaslomalaisena jaksa muuta, kuin käydä kaupassa (jos sielläkään), niin silti on mahdollista saada piristävä kimppu kotia kaunistamaan.

Löysin vihdoin Stockalta Sodastreamiin makuvissy-uutteita. Ostin mustikan ja mansikan, hy-vää! Pikkusen hämmentävä vain tuo pullo, näyttää ihan kossusnapsilta :) Myyjäkin kysyi, että MITÄ nää on hahahaaaa

Jääkiekkokotikatsomossa pitää nestetankkauksen lisäksi olla sokeritasapaino kohdillaan, se hoituu näin :) Eilen äidin luona näin sivupöydällä kolme pientä Aalto-maljaa ja kysyin puolivitsillä, että oliko ne meitä lapsia varten (meitäkin on kolme). Äiti vastasi, että ei olleet, mutta ottakaa ja viekää nyt sitten =) Kiltti äiti :)

3 vastausta artikkeliin “Maanantai-ilta

 1. Kukat on NIIN ihania, tekis kokoajan mieli ostaa niitä sekä kotiin että pihalle :-) En oo vielä päässy testaamaan noita pikkupulloja, mutta täytyy ehdottomasti testata!

  Tykkää

  1. Joo sama!! Pitäis päästä Plantageniin tms. ja ostaa kukkia oikein urakalla..! Ja suosittelen noita vesimakuja, tosi hyvää ja raikasta :)

   Tykkää

 2. Suosittelen testaamaan Bitter Grapea Soda Streameriin! Mä en olekaan noita pikkupulloja viel kokeillut! Mä aina kateellisena ihastelen kun jollain on kukkia kotona, kun meillä ei voi noiden kattien takia olla, tyhmää… Mä oon kerran nähnyt yhdessä vessassa noita pikku Aaltoja, niihin oli laitettu hiuspompuloita ja pinnejä, ne oli sielläkin aika kivan näköisiä :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s