Luonnonkosmetiikka · L`Atelier des Délices · Meikkijuttuja · Shoppailut

Kasvot kesäkuntoon!

Kerroin aiemmin, että ostin talvella kosmetologiltani kuivan ihon yövoiteen L`atelier des delices -sarjasta. Olen tykännyt yövoiteesta siinä määrin, että vanhan päivävoiteeni vetäessä viimeisiään, päätin ostaa myös sen samasta sarjasta. Sain talvella myös näytteen naamiosta, joka on tarkoitettu ikääntyvälle (aapuuva) iholle, ja joka lupaa kiinteyttää ihoa ja siloittaa pieniä juonteita. Kokeilin naamiota, ja en meinannut uskoa silmiäni. Yleensä naamion vaikutukset tuntee iholla, iho on ehkä pehmeämpi ja sileämpi kuin ennen. Harvemmin kuitenkin vaikutukset näkee. Nyt näki! Tuijotin epäuskoisena kasvojani, ja ryntäsin laittamaan kosmetologi-Cindylle viestiä, että olen seuraavana päivänä tulossa ostoksille :)

Niinpä mukaani lähti päivävoiteen lisäksi myös naamio. Päivävoide on Youth-sarjaa ja tarkoitettu sekaiholle ja myös se napakoittaa ihoa kosteutuksen lisäksi. Voide tuoksuu vadelmatortulta :) Naamio on astetta tyjympää kamaa, ja tarkoitettu ”kypsälle” iholle hahaaaaa. Cindyn mukaan naamiota voi loistavasti käyttää tällainen kolmekymppinenkin, mutta ehkä päivä- ja yövoidetta ei vielä tarvitse ottaa kyseisestä Youth + -sarjasta. Naamio tuoksuu polkkakarkilta :)

Sarja on siis ekosertifioitu, joten sitä voi läträtä vieläkin paremmalla omallatunnolla kuin normaalisti ;)

Sain Cindyltä vielä kokeiluun suomalaisen patentoidun pallosuihkusaippuan. Saippuan ainesosat ovat kaikki luonnollisia ja voi että se tuoksuu ihanalta! En ole vielä raaskinut ottaa palloa käyttöön, mutta aina kylppärin kaapin oven avatessani sieltä tulee niin ihana puhtauden tuoksu, että ehkäpä mä piakkoin korkkaan saippuan ihan käyttöönkin. Niitä saa kuitenkin Cindyltä lisää!

Yksi vastaus artikkeliiin “Kasvot kesäkuntoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s