Essie · Kynnet · Meikkijuttuja · Shoppailut

Essien kesälakka testissä

Sokoksella oli viime viikolla kampanja, jossa S-etukortilla sai -15 % kaikista tuotteista. Mäpä sitten käytin tilanteen hyväkseni ja kotiutin vihdoin elämäni ensimmäisen Essien lakan. Pinkkejä lakkoja ostin juuri vähän aikaa sitten kaksin kappalein, joten valitsin nyt persikkaisen nude-sävyn kesäkokoelmasta. Lakan koostumus ja levittyvyys on hyvä ja tykkään väristä tosi paljon. Kestävyys ei ikävä kyllä kuitenkaan ole mitään huippuluokkaa. Lakkasin kynnet sunnuntaina ja nyt torstaina lähes kaikkien kynsien kärjistä lakkaa on kulunut pois. Höh.

Tässä kuva lakkauspäivältä, kynnet vielä kunnossa :)

Pysyvyydessä liputan edelleen Opia, pysyy kaikista testaamistani lakoista pisimpään siistinä. Over and out :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s