Päivän meikki · Reissut

Suomi-urpot Tukholmassa

Jepjep. Oltiin siis siskon kanssa Tukholman risteilyllä viime viikonloppuna. Tarkoitus oli tavata serkku poikansa kanssa kaupungilla ja kierrellä kaupoissa ja kahvitella heidän kanssaan. Sattui kuitenkin niin ikävästi, että serkun poika tuli juuri edellisenä yönä kipeäksi, joten suunnitelmat menivät vähän uusiksi. Karsittiin shoppailu minimiin, ja sen sijaan suhailtiin siskon kanssa ympäri ämpäri kolmella eri kulkuneuvolla suuntaansa serkun luokse Tukholman lähiöön. Meillä kun oli laukut täynnä ruisleipää ja muita tuomisia, niin pitihän ne päästä antamaan ;)

”Ammattilaisen” meikkipakki.. ;)

..ja sen sisältö

Ekan illan meikki oli tällainen :) Vihreään taittavaa harmaata luomilla, metallinen glitteri-rajaus ja huulilla ärhäkkä oranssi puna.

Junan odottelua..huomaa taustalla oleva juna, jonka perusteella voisi luulla olevansa entisessä DDR:ssä. No joo, itse asiassa junan sisällä siltä vasta tuntuikin ;)

Jaaaaaa tokan illan väsyneen meikki, pinkit luomet perusmustalla linerilla ja huulilla mun lempparihuulipunaa :)

Ehdin ostaa Tukholmasta pari juttua kuitenkin ja laivaltakin vähän jotain. Valitettavasti en millään saanut niistä otettua kunnon kuvia..vaatteet näytti ihan räsyiltä! Mutta ehkäpä näette ne sitten keväämmällä mun päällä kuvissa :)

Ainiiiiiiiin! Kävin eilen katsastamassa M.A.C.ille saapuneet uutuudet, ja olen tainnut löytää aivan loistotuotteen! Kerron myöhemmin lisää :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s