MAC · Meikkijuttuja · Shoppailut

Kuulas ja heleä iho, kyllä kiitos!

TADAA!! Vihjasin viime postauksessa löytäneeni uuden aivan loistotuotteen Maciltä, tässä se tulee :)

Mineralize skinfinish sävy Redhead, täydellisyyttä! Mulla on jo vuosikausia ollut käynnissä mission impossible koskien heleän ja täydellisen ihon luomista. Tuskin kellään meistä (kolmekymppisistä ;) sellaista on luonnostaan, joten meikki tekee tässä tapauksessa ihmeitä. Olen kokeillut heleyttävät meikkivoiteet, primerit, mineraalipuuterit, you name it. Nyt musta tuntuu, että olen löytänyt helmen. Kyseessä on siis mineraalipohjainen puuteri, joka on kuvasta näkyvällä tavalla liukuvärjätty. Sitä voi sutia isolla siveltimellä ronskimmin tai korostaa vaaleimmalla sävyllä poskipäitä ja tummemmalla varjostaa. Puuterin keskiosaa olen laittanut pikkuisen nenänvarteen ja leukapieliin. Voin kertoa, että ekana päivänä kun olin laittanut puuteria, yllätin itseni tuijottamasta ihoani aina vessassa käydessäni :) Valo heijastui iholta super ihanasti ja tuntui, että mulla olisi ollut 18-vuotiaan iho, oikeasti!! :) Pakko tähän väliin mainita, että mulla ei sitten ole (valitettavasti) mitään Macin sponssisopimimusta, vaan olen ihan oikeasti tätä mieltä ;)

Toinen ostos oli monisävyinen mineraaliluomiväri In the sun. Ihastuin näihin väreihin aivan täysin, ja tätä kaveria voi käyttää samaan tapaan kuin puuteria, eli joko isolla kädellä sävyjä sekoittaen tai pienemmällä siveltimellä eri sävyjä kerrallaan. Tämä odottaa vielä kokeilijaansa :)

Miltäs teistä Macin uutuudet vaikuttavat? Onko täällä muita täydellisen ihon metsästäjiä? ;)

3 vastausta artikkeliin “Kuulas ja heleä iho, kyllä kiitos!

  1. Jumankauta, mäki haluun tollasen hehkupuuterin =D Ja piti muuten jo laivareissulla sanoo, et sun iho näytti tosi terveeltä, kuulaalta ja nuorelta. Mitäköhän se on nyt ton puuterin jälkeen…

    Tykkää

  2. Vau mikä kohteliaisuus, KIITOS!!! :)) Täytyy kyllä sanoa, että mulla on tällä hetkellä ihonhoitotuotteet aika kohdallaan, vai mitäs sanot niitä testattuasi? Voisikin itse asiassa tehdä niistä oman postauksensa joskus :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s