Sisustus ja koti

Tuhat sanaa

Olen saanut pari kertaa lahjaksi itse valituista valokuvista teetetyn valokuvakollaasin. Rakastan valokuvia, niihin liittyy ihania muistoja ja ne vain paranevat ajan kuluessa. Esimerkiksi viime muuton yhteydessä löysin taas ikivanhoja valokuvia, joiden olemassaoloa en edes muistanut. Joistakin tulee ihan tippa linssiin, kun muistelee tilannetta, jossa kuva on otettu :)

Mulla oli pari valokuvaa, joista halusin nyt itse teettää taulun. Klikkailin itseni Ifolorin sivuille, ja lopputulos on tässä:

Minä ja sisko meidän kolmekymppisjuhlissa viime kesänä. Kuva on kaverimme Suska Ollin ottama, ja siinä on mun mielestä tosi kiva tunnelma :) Tämä on siis canvas-taulu ja olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen, vaikka vähän jänskätti nähdä kuva näin isona ;)

Tässä puolestaan on karvainen silmäteräni Riki-herra. Se on tässä kuvassa niin äijää, niin äijää, vaikka todellisuudessa se on löllykkä mamman sohvaperuna ;) Tilasin Rikistä toisenkin kuvan, joka komistaa tällä hetkellä mun pöytää töissä.

Tulin tänään Tukholmasta risteilemästä, vois varmaan vähän pestä pyykkiä ja purkaa matkalaukku…niin ja ladata kuvat koneelle ja parhaat tänne! =)

2 vastausta artikkeliin “Tuhat sanaa

  1. Ihan vinkkivinkkinä, et kummitäti vois haluta vaiks synttärilahjaks Rikistä jonku tollasen ihqn kuvan <3 Ja täytyis iteki teettää noita synttärikuveja!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s